/web/webpont.com/kcs/html/_Main_/index.html
Megosztás
Értékelés

FELNŐTT FÉRFI: A HARMADIK NEGYED ELDÖNTÖTTE A KÉRDÉSEKET

értékelés
Értékeljen
Fiatalos lendület, kontra rutin.

Fiatalos lendület, kontra rutin, avagy a minden hájjal megkent játékosokból álló Tiszakécske fogadta a szentesi csikócsapatot. Döcögősen indult a mérkőzés, kimaradt néhány dobás mindkét oldalon, mígnem Visinka kétpontosával kezdődött meg a pontok gyártása. A piros-fehérben játszó szentesiek nagyon jól támadtak ekkor. Remekül bontották meg a hazai védelmet betöréseikkel, kihasználva fiatalságukat, sokkal mozgékonyabbak voltak mind támadásban, mind védekezésben. Bányai mester csapata ekkor még tompán mozgott, be kellett "olajozniuk" a szervezetüket.10-15-ös vendég vezetésnél időt is kért a kécskeiek edzője, muszáj volt egy kicsit rendezni a sorokat. Gál duplájával sikerült a hazai csapatnak egálra hoznia az első negyedet. A második felvonásban területvédekezésre váltottak Deákék, amely ekkor még nem okozott akkora fejtörést a látogatóknak. Szinte fej-fej mellett haladtak a csapatok, a kécskeieknél Fehér volt a fazonszabász, míg a vendégeknél Antal és Visinka szállította a pontokat. Feltűnően kevés, mindösszesen két tripla született kétszer tíz percet követően, négypontos hazai előnnyel vonulhattak a felek a nagyszünetre. Amely nagyszünet nagyon nem tett jót a "tinédzsereknek" és ezáltal a mérkőzés színvonalának sem. A Szentes teljesen leblokkolt támadásban, elképesztően dekoncentrálttá váltak Vargáék, sem védekezésben, sem pedig támadásban nem nyújtották azt, amit az első félidőben láthatott tőlük a közönség. Deák vezetésével a tiszakécskeiek szinte állva hagyták ellenfelüket, tetszés szerint érték el pontjaikat, míg a túloldalon az erőlködés volt jellemző. A negyed végére a félidei négypontos előny gyorsan huszonöt pontosra hízott. Az utolsó felvonásban már könnyed játszadozás zajlott, a látogatókat láthatóan teljesen megviselte a harmadik negyedbéli telített betli, próbálkoztak ugyan lelkesen, de a rutinos hazaiak tartották a különbséget. A találkozó ekkor már teljesen unalomba fulladt, a mérkőzés végét jelző dudaszó megváltás volt mindkét fél számára. Összességében elmondható, hogy a Tiszakécske zónavédekezésre való váltása volt a mérkőzés nagy fordulópontja, ez teljesen megfogta a vendég alakulatot. Ilyen arányban is megérdemelt hazai siker született.

Tiszakécskei VSE - Szentesi KK 72-43 (18-18, 17-13, 24-3, 13-9)

2019.10.24., Tiszakécske, 33 néző, Vezette: Mezei Tibor, Gyenge Gábor

Bányai Viktor: „Az első játékrészben nagyon fáradt, fásult csapat benyomását keltettük, annyira belassultunk, hogy tejesen szétesett a játékunk. A félidőben átbeszéltük, hogy hol és min kellene változtatni, egy kis finomítással a védekezésben és több fegyelemmel a támadásban sikerült nagy előnyt összeszedni. Biztató, hogy rosszul játszva is tudunk nyerni, de ennél azért lehet és kell is jobban kosarazni. A szentesi fiataloknak gratulálunk, sokáig jól tartották magukat, sok sikert a továbbiakban!”

Aleksandar Prescar: „Egy nagyszerű kezdés után az első negyedet sikerült döntetlenre kihoznunk, de a jó játéknak köszönhetően a félidőben is szoros eredmény volt. Majd a félidei szünet után, csapatom mintha az öltözőben marad volna. Hihetetlen hibák következtében 24:3 arányban kaptunk ki. Ahogy az idő telt, ellenfelünk magabiztosabban játszott. Gratulálok nekik a győzelemhez!”

 

TÁRSASÁGI ADÓKEDVEZMÉNY

Oldaltérkép

MKOSZ
MKOSZ iroda
Bankszámlaszámok
Megyei szervezeti egységek
Elnökség
Tiszteletbeli elnökség
Bizottságok
Határozatok
Játékvezetu0151k
MKOSZ története
Kosárlabda története
Hírek
MKOSZ
Interjúk
Egyetemi
Szabályzatok
MKOSZ Szabályzatok
Versenykiírások
Baleset biztosítás
Életút program
Archívum
Szakma
Coaching oldal
Játékvezetu0151k
Szakmai anyagok
Edzu0151továbbképzés
Edzu0151k 2014/15
Videók
Exkluzív videók
TAO
Elektronikus kérelmi rendszer 2014
Sporttámogatás 2014
Sporttámogatás 2013
Hatósági nyílvántartás 2014/15
Hatósági nyílvántartás 2013/14
Hatósági nyílvántartás 2012/13
Hatósági nyílvántartás 2011/12
Jegyzék 2014/15
Jegyzék 2013/14
Jegyzék 2012/13
Jegyzék 2011/12
Bajnokságok - Felnu0151tt
Férfi NB I. A
Nu0151i NB I. A
Férfi NB I. B K.
Férfi NB I. B Ny.
Amatu0151r Nu0151i NB I. K
Amatu0151r Nu0151i NB I. Ny
Férfi NB II. K
Férfi NB II. Ny
Férfi NB II. Kö A
Férfi NB II. Kö B
Magyar Kupa, férfi
Magyar Kupa, nu0151i
Hepp-kupa, férfi
Hepp-kupa, nu0151i
BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS
Fiú U21 NB I. A
Fiú U21 NB I. B K
Fiú U21 NB I. B Ny
Fiú egyetemi, Kelet
Fiú egyetemi, Nyugat
Leány U21 NB I. A
Leány egyetemi, Kelet
Leány egyetemi, Nyugat
Fiú junior
Fiú kadett
Fiú serdülu0151
Leány junior
Leány kadett
Leány serdülu0151
Leány tini
Gyermek Kupa
Kenguru Kupa
Válogatott
Nu0151i válogatott
Férfi válogatott
U16 Leány válogatott
U17 Leány válogatott
U18 Leány válogatott
U20 Leány válogatott
U16 Fiú válogatott
U18 Fiú válogatott
U20 Fiú válogatott
Mu0171sor
Mu0171sor
Csapatok
Csapatok
Játékosok
Játékosok
kosarsport.hu
Impresszum
Médiaajánlat
Szerzu0151i jogok
Adatvédelem
© 2015 kosarsport.hu