/web/webpont.com/kcs/html/_Main_/index.html
Megosztás
Értékelés

SEMIX KUPA – BAKOS RÓBERT EMLÉKTORNA: AZ EGÉSZ PÁLYÁS LETÁMADÁS NEM ÍZLETT A SZEK-NEK, DE ÍGY IS NYERTEK

értékelés
Értékeljen
A SZEK kissé foghíjasan, az Olaj ezzel szemben teljes kerettel tudott kiállni.

A megyei mini bajnokság soron következő mérkőzése a Szolnoki Olaj KK U19 és a BKG SZEK csapatai közt került megrendezésre szombaton a Tiszavirág Arénában. A SZEK csapattagjai kissé foghíjasan, nyolc fővel jelentkeztek játékra, akik közt felfedezhető volt három régi MÁV-os játékos is (Kosztyú Balázs, Ulviczki Ádám, Szathmári Szabolcs), valamint egy régi-új név is, Gudmon Andrásé. Az Olaj ezzel szemben teljes kerettel tudott fölállni, új edző párosukkal, Veres Dáviddal és ifj. Tóth Zoltánnal. Feldobást követően villámrajtot vett a SZEK, az első másfél perc elteltével rögtön időt kért az Olajos gárda, miután 0-6-ot mutatott az eredményjelző. Rendezték is soraikat az ifjak, egész pályás letámadással lepték meg a narancsmezeseket, akiknek nem ízlett, hogy folyamatosan a nyakukon loholnak, többször sikerült hibára kényszeríteniük Farkasékat, illetve rendkívül sok értékes támadó lepattanót szereztek. Ettől függetlenül öt pontos SZEK előnyt mutatott az eredményjelző (20-25) az első tíz perc után. A második negyedben tartotta előnyét a SZEK, ám az Olaj edzője a pálya széléről űzte-hajtotta fiait, továbbra is az egész pályás letámadással „kellemetlenkedtek” az ellenfél nyakán, időnként fault határon, rendkívül agresszíven. A vezetést viszont nem tudták átvenni, mivel elsősorban Szathmári Szabolcs pontos találataival kilenc pontos előnyt csikartak ki a SZEK-es fiúk. Fordulást követően felváltva potyogtak a kosarak, támadásban az Olajos srácok gyorsaságukat és robbanékonyságukat kamatoztatva, a vendégek pedig fizikai erőfölényüket kihasználva szerezték pontjaikat. A kosárfelelős ezen időszakban Czene Zsombor volt a piros-feketék részéről, az ellenfélnél viszont Gudmon András tarthatatlan bizonyult a palánk alatt. A záró etap kezdetén megrázták magukat a narancsmezesek, négy perc alatt nyolc pontos előnyüket tizenhat egységre hizlalták, jött is a menetrendszerű időkérés Veres Dávid részéről. Innen viszont már nem adták le előnyüket Farkasék, és megérdemelt győzelmet arattak. Mindettől függetlenül az Olajos ifjak és edzőik is minden dicséretet megérdemelnek, rendkívül hatékony egész pályás védekezésükkel várhatóan sok kellemetlen percet fognak szerezni még rutinos ellenfeleiknek is a bajnokságban.

Szolnoki Olaj KK U19 – BKG SZEK 75–89 (20-25; 15-19; 22–20; 18–25)

Szolnok, 2019. 09.14, 25 néző, Vezette: Drenyovszki Dániel, Mezei Tibor

Veres Dávid: „Úgy érzem, rengeteget javultunk a tegnapi edzőmérkőzésünkhöz képest! Bátrak és fegyelmezettek voltunk! Egy olyan felnőtt csapat ellen kaptunk ki tizennégy ponttal, akik egykoron nagyon jó játékosok voltak és még mindig megállják a helyüket a pályán. Ráadásul negyven percig zónáztak, amit eddig edzéseken nem vettünk még elő, csak az öltözőben meccs előtt. Úgy gondolom, ez az az út és meccs, amiből érdemes a célunk felé elindulni. Az ellenfél tizenegyes számú centerére, aki harminchét pontig jutott, egyszerűen fizikálisan nem volt válaszunk! Ha ő nincs, akkor egyértelmű esélyesei lettünk volna a találkozónak. Persze sportban nincs ha, így inkább azzal zárom, sem U18-ban, sem pedig U20-ban nem fogunk ilyen fizikális különbségekbe ütközni.. Ellenfelünknek gratulálok, sikeres szezont kívánok!”

Farkas Dávid: „Elég kellemetlen volt számunkra a futós-letámadós Olaj U19. Szerencsére Gudmon Cucu mind magasságra, mind súlyra, mind rutinra egy komplett ötöst kitett az ellenfélből, így harminxhét pontjával ledominálta az ellenfelünket. Tartalékosan is megszereztük a győzelmet. Célunk, hogy minél több labdát nyerjünk, mert Hege Robinál maradt az egyik tavalyról! Gratulálok Veres Dávid és Tóth Zoltán legényeinek a mérkőzéshez!”

 

TÁRSASÁGI ADÓKEDVEZMÉNY

Oldaltérkép

MKOSZ
MKOSZ iroda
Bankszámlaszámok
Megyei szervezeti egységek
Elnökség
Tiszteletbeli elnökség
Bizottságok
Határozatok
Játékvezetu0151k
MKOSZ története
Kosárlabda története
Hírek
MKOSZ
Interjúk
Egyetemi
Szabályzatok
MKOSZ Szabályzatok
Versenykiírások
Baleset biztosítás
Életút program
Archívum
Szakma
Coaching oldal
Játékvezetu0151k
Szakmai anyagok
Edzu0151továbbképzés
Edzu0151k 2014/15
Videók
Exkluzív videók
TAO
Elektronikus kérelmi rendszer 2014
Sporttámogatás 2014
Sporttámogatás 2013
Hatósági nyílvántartás 2014/15
Hatósági nyílvántartás 2013/14
Hatósági nyílvántartás 2012/13
Hatósági nyílvántartás 2011/12
Jegyzék 2014/15
Jegyzék 2013/14
Jegyzék 2012/13
Jegyzék 2011/12
Bajnokságok - Felnu0151tt
Férfi NB I. A
Nu0151i NB I. A
Férfi NB I. B K.
Férfi NB I. B Ny.
Amatu0151r Nu0151i NB I. K
Amatu0151r Nu0151i NB I. Ny
Férfi NB II. K
Férfi NB II. Ny
Férfi NB II. Kö A
Férfi NB II. Kö B
Magyar Kupa, férfi
Magyar Kupa, nu0151i
Hepp-kupa, férfi
Hepp-kupa, nu0151i
BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS
Fiú U21 NB I. A
Fiú U21 NB I. B K
Fiú U21 NB I. B Ny
Fiú egyetemi, Kelet
Fiú egyetemi, Nyugat
Leány U21 NB I. A
Leány egyetemi, Kelet
Leány egyetemi, Nyugat
Fiú junior
Fiú kadett
Fiú serdülu0151
Leány junior
Leány kadett
Leány serdülu0151
Leány tini
Gyermek Kupa
Kenguru Kupa
Válogatott
Nu0151i válogatott
Férfi válogatott
U16 Leány válogatott
U17 Leány válogatott
U18 Leány válogatott
U20 Leány válogatott
U16 Fiú válogatott
U18 Fiú válogatott
U20 Fiú válogatott
Mu0171sor
Mu0171sor
Csapatok
Csapatok
Játékosok
Játékosok
kosarsport.hu
Impresszum
Médiaajánlat
Szerzu0151i jogok
Adatvédelem
© 2015 kosarsport.hu