Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Fontos lesz az elkövetkezendő egy hónap
Interjú Zele Dorinával, a DVTK és a női válogatott játékosával

  2017. November 9.
A DVTK játékosa szerint a litvánok elleni meccs hosszú távon eldöntheti a sorsunkat.

A női bajnokság legutóbbi, 7. fordulójában az Aluinvent DVTK Miskolc meglepetésre sima, 78-55-ös vereséget szenvedett Zalaegerszegen. A BB1.hu kíváncsi volt, hogy a vendégek 6 pontig jutó hátvédje, Zele Dorina hogyan látta a találkozót.

- Nehéz mérkőzés volt, előzetesen is erre számítottunk, az utazás és az EuroCup sokat kivett belőlünk - mondta a huszonöt esztendős játékos. - Nem kezdtünk jól, pedig tisztában voltunk vele, hogy a ZTE a meccs elejét próbálja majd megfogni, de ehhez nem tudtunk megfelelően alkalmazkodni.

Az Aluinvent DVTK Miskolc hat lejátszott mérkőzés után, négy győzelemmel és két vereséggel a negyedik helyen áll a bajnoki tabellán. Legyőzte a Vasast, a Ceglédet, az MTK-t és PINKK-Pécset, kikapott hazai pályán a Soprontól és idegenben a már fentebb említett ZTE-től.

- Voltak könnyebb és nehezebb meccseink is, de a zalaegerszegit leszámítva szerintem rendben vagyunk - folytatta Zele. - Most egymás után két keményebb találkozó vár ránk, a Győrrel és a Szekszárddal fogunk játszani, az EuroCupban pedig a továbbjutás sorsa dőlhet el. Fontos lesz az elkövetkezendő egy hónap.

2-2-es mérleggel a miskolciak a másodikak az EuroCup F-csoportjában. A BB1 megkérdezte Zele Dorintától azt is, hogy látja csapata eddigi nemzetközi teljesítményét, és hogy mit vár a folytatástól.

- Bízom benne, hogy a következő két meccsünket meg fogjuk nyerni, és eldől a továbbjutás kérdése. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen mindkétszer idegenben lépünk pályára, de tisztességesen felkészülünk, és meglátjuk, hogy ez mire elég.

Előtte azonban női válogatottunk szombaton Litvániában kezdi meg Eb-selejtezős szereplését, majd jövő héten szerdán Albániát fogadja Székely Norbert csapata.

- Teljesen átalakult a stáb, a keretben is komoly változások vannak, kevés időnk van a közös gyakorlásra. A litvánok elleni meccs hosszú távon eldöntheti a sorsunkat, nem gondolnám, hogy ne lehetne nyerni ellenük, főleg úgy, hogy a társaság nagyon összetartó - zárta szavait a bedobó.

Fotó: dvtk.eu Vissza a főoldalra!


  2017. November 9.

2017 November

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
1
3 hír
2
2 hír
3
1 hír
4
2 hír
5
6
1 hír
7
2 hír
8
5 hír
9
2 hír
10
2 hír
11
2 hír
12
2 hír
13
2 hír
14
2 hír
15
2 hír
16
3 hír
17
1 hír
18
1 hír
19
20
2 hír
21
1 hír
22
2 hír
23
5 hír
24
2 hír
25
2 hír
26
3 hír
27
1 hír
28
29
2 hír
30
5 hír
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok