Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - Interjú
Pór Péter a küzdőszellemnek örült leginkább
0
A férfi U20-as válogatott szövetségi kapitánya értékelt a macedóniai meccsek után

  2018. Június 18.
Tíz napnyi közös készülés után utazott Macedóniába az U20-as válogatott. Pór Péter csapata három meghatározó embere nélkül edz egyelőre, ők csak a bajnoki finálé után csatlakozhatnak társaikhoz.

- Kucsora Csaba, Durázi Krisztofer, valamint Rudner Gábor a Falco és az Olaj aranycsatájában érdekeltek, így leghamarabb a jövő héten csatlakozhat hozzánk - mondta Pór Péter. - Ők egyaránt kulcsemberek, a beépítésük kulcsfontosságú feladatunk lesz a következő időszakban.

Ráadásul Rudner Gábor még sérült is, s egyelőre bizonytalan, hogy egyáltalán ott tud-e lenni az Eb-keretben.

Mindezek ellenére első edzőmeccseit biztatóan teljesítette a válogatott, Macedóniában egy kellemetlen ellenféllel szemben kétszer győzni tudnak Fazekasék.

- Azért is nagyon fontosak az első meccsek, mert ez az a pillanat, amikortól látjuk, min is kell javítani, hol vagyunk gyengébbek, miben lehetünk erősek. Aminek különösen örülök, az a küzdőszellem, a lelkierő, a hajtás. Ezek alapdolgok a mai kosárlabdában, s a srácok bebizonyították, hogy számukra is fontos értékek a pályán. Amikor nem ment úgy a játék, akkor sem adták fel, ez pedig biztató a jövőre nézve. Ez kellett ahhoz, hogy fel tudjunk állni 15 pontos hátrányból, s meg tudjunk fordítani egy veszni látszó mérkőzést. Ugyanakkor messzemenő következtetést nem szeretnék most levonni, elsősorban javítani akarjuk a hibákat, s a látottak alapján szeretnénk előbbre lépni. A repertoárunk például egyelőre nem elég széles, ez is változni fog az Európa-bajnokságig.

A folytatásban Németországba utazik az immár a hiányzókkal kiegészült válogatott, ahol az A-divízióban szereplő házigazda lesz az ellenfél.

Ez más szint lesz, sokkal több kell majd a csapattól a szorosabb eredményhez is. Szükségünk van arra, hogy nálunk előrébb rangsorolt csapatokkal is találkozzunk, mert így tudunk a lehető legjobban felkészülni a kontinenstornára.


Foto - Vágvölgyi Bálint, bb1.hu Vissza a főoldalra!


  2018. Június 18.

2018 Június

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
 
1
3 hír
2
1 hír
3
2 hír
4
1 hír
5
2 hír
6
1 hír
7
1 hír
8
3 hír
9
10
7 hír
11
1 hír
12
3 hír
13
2 hír
14
3 hír
15
16
1 hír
17
18
1 hír
19
1 hír
20
1 hír
21
2 hír
22
1 hír
23
1 hír
24
6 hír
25
2 hír
26
2 hír
27
2 hír
28
3 hír
29
1 hír
30
1 hír
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok