Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - Hátország
A Dallas Mavericks nyerte a Jr. NBA Hungary első szezonját
1
A zalaegerszegi Eötvös József és Liszt Ferenc Általános Iskola tanítványai győztek a döntőben

  2018. Július 3.
Vasárnap délután, a Magyarország - Litvánia világbajnoki selejtező mérkőzés előtt megrendezték a Jr. NBA Hungary első idényének bronzmeccsét és fináléját.

A harmadik helyért rendezett összecsapáson a Miami Heat, vagyis a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium, Általános Iskola, valamint a San Antonio Spurs, azaz a zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium csapott össze egymással, és az egerszegiek lényegében végig vezetve nyerték meg a mérkőzést.

A fináléban a Toronto Raptors, vagyis a tiszaújvárosi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Dallas Mavericks, azaz a zalaegerszegi Eötvös József és Liszt Ferenc Általános Iskola mérték össze tudásukat. A tiszaújvárosiak jól kezdtek, de főleg a második negyedtől kezdve a Dallas akarata érvényesült. A bajnok végül a Mavericks lett, így Zalaegerszegre kerültek a bronzérmek mellett a győztesnek járó aranygyűrűk is.

Az eseményen részt vett Gordan Giricek egykori NBA játékos is, akivel a gyerekek (és a felnőttek is) rengeteg fotót készítettek, és akitől sok aláírást gyűjtöttek be pólókra, labdákra, sálakra, mezekre. A helyszínen résztvevők elmondása szerint örökre emlékezetes élménnyel lettek gazdagabbak a fiatalok a délután folyamán, a Jr. NBA döntőjében szereplő két csapat játékosai pedig a vb-selejtezőn is megtisztelő feladatot kaptak: ők kísérhették be a magyar és litván válogatottat a bemutatáskor a pályára.

Gratulálunk a győzteseknek és minden résztvevő csapatnak!

A vasárnapi rendezvényről készült képeket az alábbi linkeken lehet elérni:

Bronzmeccs

Döntő

Díjátadó

 

Foto - Rébay ViktorVissza a főoldalra!


  2018. Július 3.

2018 Július

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
 
 
 
1
2 hír
2
3
1 hír
4
1 hír
5
3 hír
6
1 hír
7
8
9
10
2 hír
11
1 hír
12
13
14
15
1 hír
16
17
18
19
1 hír
20
1 hír
21
22
23
24
25
26
27
28
1 hír
29
30
31
1 hír
 
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok