Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Csehországban női válogatottunk
1
Székely Norbert fel akarja mérni, kire számíthat a bő keretben az őszi tétmeccseken

  2018. Május 23.
Kedves ismerős köszöntötte az USK Praha csarnokában a magyar női válogatottat, Stefan Svitek örömmel sietett a mieink elé, hogy egy-egy ölelés jusson a lányoknak és a szakmai stábnak is. A kiváló tréner egy éve még a magyar lányokat irányította a csehországi Európa-bajnokságon, ahol éppen a házigazda legyőzésével jutottunk tovább a csoportból. Alighanem itt figyeltek fel rá a csehek, s nem titkoltan azt várják tőle, hogy húzza ki a válogatottjuk kátyúba ragadt szekerét.

Így aztán Svitek mester jelenlegi csapata mérkőzik az előzővel, s ha másért nem, akkor már csak ezért is érdekes lesz a csütörtöki és a pénteki párharc.

Székely Norbert Raksányi Krisztinát, Aho Ninát és Katona Szidóniát nélkülözi sérülés miatt, s a bővebb keretből nincs itt Studer Ágnes, Gereben Lívia, Kiss Virág, Krivacevic Tijana, Medgyessy Dóra, Theodoreán Alexandra, Varga Zsófia, valamint a honosított Cyesha Goree. Tehát tényleg a próbálkozás meccsei várnak a magyarokra csütörtökön és pénteken, majd a jövőhéten Franciaországban a világ egyik legjobbja, a gall nemzeti csapat ellen.

- Felmérjük, kire számíthatunk a bővebb keretben az előttünk álló őszi tétmeccseken – mondta Székely Norbert. – Szerencsére a magyar női kosárlabda utánpótlása egészen kiváló, sok kiemelkedő tehetség bontogatja a szárnyait, ami rendkívül biztató a jövőt illetően.

A kapitány hozzátette: amikor az Eb-selejtezőknek nekivágtak, s a fiatalítás mellett döntöttek, nem volt cél a kijutás a jövőévi kontinenstornára. Azonban a fiatalok bizonyítottak, így a mi kezünkben van az Európa-bajnoki szereplés.

Szóval a jövő nyárig tartó hosszú út csütörtökön elkezdődik, épül a jövő válogatottja. S ahogyan a bő keretre pillantunk, nem is akármilyen csapat lehet belőle!


Foto - fiba.basketball, Szabó KrisztiánVissza a főoldalra!


  2018. Május 23.

2018 Május

h.k.s.c.p.s.v.
 
1
2
2 hír
3
2 hír
4
1 hír
5
1 hír
6
7
2 hír
8
9
2 hír
10
1 hír
11
1 hír
12
13
1 hír
14
1 hír
15
1 hír
16
2 hír
17
1 hír
18
2 hír
19
3 hír
20
21
2 hír
22
1 hír
23
2 hír
24
4 hír
25
1 hír
26
1 hír
27
1 hír
28
2 hír
29
2 hír
30
1 hír
31
3 hír
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok