Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
"A litvánok ellen több lehetőségünk lesz a saját akaratunkat érvényesíteni"
Székely Norbert nem tartja feltétlenül esélyesnek a magyar válogatottat, nagyon komoly, kiélezett, ki-ki meccsre számít

  2018. Február 13.
Mint ahogy arról szombaton beszámoltunk, női válogatottunk 71-64-es vereséget szenvedett Miskolcon az Oroszország elleni Eb-selejtező mérkőzésén. Az első félidőben a vendégek uralták a játékot, a másodikban már inkább a mieink akarata érvényesült, de a bravúr elmaradt. A BB1.hu Székely Norbert szövetségi kapitányt kérte meg, hogy mondja el véleményét a találkozóról.

- Az eredményt tekintve azt gondolom, hogy elégedettek lehetünk, ez az orosz csapat sajnos jobb, mint a magyar - kezdte a kapitány. - Nem csak nálunk, hanem Európában sok együttesnél is erősebb, sőt, a világon is meghatározó. Az más kérdés, hogy mostanában nem érnek oda a legjobbak közé. Látszik viszont, hogy egy komoly játékosállománnyal milyen szakmai irányvonal érvényesül. A mutatott játékunk még nem tökéletes, abban mindenképpen javulnunk kell. Az idő rövid, de megpróbálunk mindent, hogy át tudjuk programozni a dolgokat. Ugyanúgy ambivalens érzéseim vannak, mint a mérkőzés után, visszanézve a találkozót, most is ugyanazokat látjuk, mint akkor. A realitás a különbség tekintetében jóval nagyobb Oroszország javára, de azt is látni kell, hogy a mi játékosaink hazai pályán, a közönség támogatásával sok mindent tudtak kompenzálni. Játékban azt éreztem, hogy az oroszok erősebbek nálunk, gyakorlatilag minden helyzetben kötelező megverniük minket.

Nem sok idő van a pihenésre, hiszen szerdán egy újabb kemény feladat vár lányainkra. A kvalifikáció szempontjából egy rendkívül fontos összecsapás következik Litvánia legjobbjai ellen, akiket ősszel idegenben már sikerült elkapni.

- Litvánia jó csapat, de nem olyan erős, mint Oroszország. Az egyéni képességeik három-négy játékosnál ütik meg az oroszok szintjét, ők azonban nagyon jók. Tapasztaltak, Euroligában edződnek, és a szakmai stáb is komoly munkát tesz hozzá. Úgy gondolom, hogy több lehetőségünk lesz a saját akaratunkat érvényesíteni, mint szombaton. Az kell, hogy ezt kitartóan tegyük, ne pedig csak a második félidőben. Hiszek abban, hogy ezt a mérkőzést először is szorosan tudjuk tartani, másodszor pedig abban, hogy meg is tudjuk nyerni. Nem tartom feltétlenül esélyesnek a magyar válogatottat, nagyon komoly, kiélezett, ki-ki meccsre számítok - zárta szavait Székely.


Foto - fiba.com Vissza a főoldalra!


  2018. Február 13.

2018 Február

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
1
1 hír
2
1 hír
3
3 hír
4
2 hír
5
4 hír
6
2 hír
7
5 hír
8
2 hír
9
3 hír
10
4 hír
11
1 hír
12
13
2 hír
14
4 hír
15
4 hír
16
7 hír
17
5 hír
18
6 hír
19
20
2 hír
21
4 hír
22
23
1 hír
24
25
26
3 hír
27
28
1 hír
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok