Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Az oroszokat fogadja a női válogatott
Miskolcon folytatjuk az Eb-selejtezőket

  2018. Február 10.
Szombaton Miskolcon folytatja Európa-bajnoki selejtezős szereplését a magyar női válogatott.
Székely Norbert szövetségi kapitány csapata ezúttal – a mieinkhez hasonlóan – a két győzelemmel rajtoló Oroszországgal néz farkasszemet.

Székely Norbert, a női válogatott szövetségi kapitánya a BB1.hu-nak: Olyan csapatom van, amely fogékony, befogadó és képes arra, hogy a lehető legjobban kezelje a nehéz szituációkat. Egy edző ebben az esetben nem lehet más, csakis bizakodó, így én is azt mondanám, hogy elvégeztünk mindent, amit elterveztünk. Hiszek benne, hogy megcselekedjük, amit megkövetel a haza. Nagyon erős orosz csapat lesz az ellenfelünk, ami biztosan úgy fog fellépni, hogy erőt akar demonstrálni.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy mi is nagyon kemények leszünk, aztán hogy ez mire lesz elég, az majd eldől. Center poszton nagyon erősek, lepattanózásban életveszélyesek, különösen a támadásoknál. A magasság és az erő mellettük szól, a gyorsaság viszont remélhetőleg nem, ez biztató lehet. Ha a gyorsaságunkat és a mozgékonyságunkat tudjuk érvényesíteni, sokat és gyorsan passzolunk és bemozgunk, valamint arra kényszerítjük őket, hogy a döntési helyzeteik felgyorsított állapotban legyenek, akkor lehetünk eredményesek.
A litvánok és az oroszok ellen is győzelemre készítem fel a csapatot, de a realitás nem feltétlenül az, hogy mindkét meccset megnyerjük. Két bombaerős együttesről beszélünk, amely játékosállományát tekintve erősebb nálunk. Csapatkohézióban, összetartásban azonban nekünk kell erősebbnek lennünk. Zele Dorina, Bálint Réka, Gereben Lívia és Szabó Fanni maradt ki különböző okok miatt a tizenhatos keretből.

A válogatott 12 fős kerete:

Dubei Debóra (Sopron Basket)
Studer Ágnes (Atomerőmű KSC Szekszárd)
Krivacevic Tijana (CMB CARGO UNI Györ)
Medgyessy Dóra (VBW CEKK Cegléd)
Katona Szidónia (VBW CEKK Cegléd)
Simon Zsófia (CMB CARGO UNI Győr)
Raksányi Krisztina (Aluinvent DVTK Miskolc)
Varga Zsófia (CMB CARGO UNI Győr)
Mansaré Anna Manty (Atomerőmű KSC Szekszárd)
Theodoreán Alexandra (Atomerőmű KSC Szekszárd)
Goree Cyesha (CMB CARGO UNI Győr)
Határ Bernadett (Sopron Basket)

Magyarország Oroszország

Európa-bajnoki selejtező, C-csoport Miskolc, Generali Aréna, szombat, 17:00 V.: Nikolics (szerb), Kounellesz (ciprusi), Tomic (horvát)


Vissza a főoldalra!


  2018. Február 10.

2018 Február

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
1
1 hír
2
1 hír
3
3 hír
4
2 hír
5
4 hír
6
2 hír
7
5 hír
8
2 hír
9
3 hír
10
4 hír
11
1 hír
12
13
2 hír
14
4 hír
15
4 hír
16
7 hír
17
5 hír
18
6 hír
19
20
2 hír
21
4 hír
22
23
1 hír
24
25
26
3 hír
27
28
1 hír
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok