Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
A novemberinél is erősebb lengyel válogatott jöhet Szombathelyre
A bydgoszczi meccsről hiányzó két alapemberre nagy valószínűség szerint számíthat Mike Taylor kapitány

  2018. Február 5.
A világbajnoki selejtezők első összecsapásán a lengyel válogatott két meghatározó játékosa, az euroligás Málagában szereplő Adam Waczynski és a honosított AJ Slaughter (ASVEL Lyon-Villeurbanne) sem léphetett pályára a magyarok ellen Bydgoszczban, miután egyikük klubcsapata sem engedte el őket. A sport.pl szerint a február 26-i szombathelyi csoportmeccsen azonban már nagy esély van rá, hogy mindkét kosaras szerepet kap – írja a BB1.hu.

– Ha megvan a lehetősége annak, hogy olyan minőségű játékosokat behívjunk, mint Adam, akkor mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ez bekövetkezzen – mondta Mike Taylor, aki a héten repül Spanyolországba, hogy egyeztessen a Málaga stábjával a játékos válogatottbeli szerepléséről. – Az előző válogatott meccseken Euroliga-kötelezettségei miatt nem lehetett velünk Adam, most azonban nagyon bízunk abban, hogy egyezségre jutunk a Málagával és újra segíthet a magyarok elleni összecsapáson. Tudjuk, hogy nagyon feszes a versenynaptár, de szükségünk van a legjobbjainkra.

A spanyol klubcsapat február 22-én játszik az Euroligában, így Waczynski a Koszovó elleni vb-selejtezőn február 23-án még biztosan nem, Szombathelyen viszont 26-án már nagy valószínűség szerint bevethető lesz a lengyeleknél. A sport.pl kiemeli, már csak azért is lenne nagy szükség Waczynskira, mert a mieinknél is szerepet kaphat a legnagyobb név, Hanga Ádám.

Nem csupán a Málaga sztárja lehet az egyetlen visszatérő Mike Taylor szövetségi kapitány csapatába, hanem a honosított amerikai, AJ Slaughter is. A tréner azonban nem aggódik, hiszen a novemberi bydgoszczi összecsapáson jó játékkal vette ki a részét a 70-60-as győzelemből a helyettese, Kamil £±czyñski.

– Örülök, hogy Kamil sokat segített nekünk a magyarok és a litvánok ellen. Mindig a legjobb döntést próbáljuk meghozni a szakmai stábbal, de aki látja a meccseinket, az tudja, hogy Slaughterrel még erősebbek tudunk lenni – nyilatkozta Taylor.


Foto - fiba.com Vissza a főoldalra!


  2018. Február 5.

2018 Február

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
1
1 hír
2
1 hír
3
3 hír
4
2 hír
5
4 hír
6
2 hír
7
5 hír
8
2 hír
9
3 hír
10
4 hír
11
1 hír
12
13
2 hír
14
4 hír
15
4 hír
16
7 hír
17
5 hír
18
6 hír
19
20
2 hír
21
4 hír
22
23
1 hír
24
25
26
3 hír
27
28
1 hír
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok