Név:
E-mail:
 SOPRONI DARAZS.  
 CELJE  
2018/09/23 :
 YOUNG ANGELS A.  
 ZKK TRESNJEVKA.  
2018/09/23 :
HÍREK - Hírek - MKOSZ
A vb-selejtező élőben az M4-en
Ivkovics: Mindig mi vagyunk az esélyesek, így a lengyelek ellen is

  2017. November 23.
Csütörtök délután 15 órakor a magyar válogatott elfoglalta szálláshelyét a bydgoszczi Holiday Innben, ahol a hosszú utat követően az ebédé volt a főszerep, majd pedig csendes pihenő következett. Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány a tervek szerint 18 órától videózást, majd pedig edzést tart a csapatnak.

A magyar válogatott péntek este kezdi meg a küzdelmeket a világbajnoki selejtező C-csoportjában, ahol az első ellenfél Lengyelország lesz. A házigazdáknál két alapember, a Málaga játékosa, Adam Waczynski, valamint a a honosított AJ Slaughter sem lép pályára. Sztojan Ivkovics Ferencz Csabát, Wittmann Krisztiánt, Tóth Norbertet és Molnár Marcellt hagyta otthon. A csapattal tartott viszont Darrin Govens, akiről a kapitány elmondta, hogy a lengyelek és a koszovóiak ellen sem lép pályára, de jó, ha itt van és szokja a légkört és jobban megismeri a társakat.

Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: - Abszolút sikerült mindent elvégeznünk az edzéseken az elmúlt napokban, amit előre elterveztünk, de szerencsére nem volt nehéz dolgom, hiszen nem a nulláról kellett kezdeni, ha így lett volna, akkor nagy lenne a baj. Most is, mint mindig remek hangulatban teltek a tréningek, mindenki örült, hogy újra együtt a csapat. Ezúttal a fiatalokon lesz a sor, hogy megmutassák magukat, Fepu, Wittmann és Tóth már az Európa-bajnokság előtti felkészülés során is sokat segített nekik, ezúttal is így volt Kecskeméten és a jövőben is így lesz remélhetőleg. Folytatjuk azt az utat, melyet már az Eb előtt kijelöltünk, azaz a generációváltást. A fiatalok felé semmilyen különleges elvárásom nincs, játszanak úgy, ahogyan eddig a klubjaikban és akkor nem lesz probléma. Tudom, hogy a hozzáállásukkal nem lesz gond, odateszik majd magukat, minden máshoz idő és szerencse is kell. Nem szabad majd túlértékelni azt sem, ha nagyon jól játszanak, és akkor sem kell szomorúnak lenni, ha esetleg nem jönne ki nekik a lépés. Fizikálisan nagyon erősek a lengyelek, sokkal erősebbek ezen a téren mint mi, de ez egyáltalán nem új helyzet számunkra, több ilyen együttes ellen is szembe találtunk már magunkat a múltban. Jó shooterekkel rendelkeznek, szinte az összes játékosuk az európai kupákban játszik évek óta. Mindig mi vagyunk az esélyesek, így a lengyelek ellen is győzelmet várok, de természetesen nem lesz könnyű dolgunk, meg kell majd harcolni érte. Minden meccsnek úgy indulunk neki, hogy magasra tesszük magunknak a lécet és komoly célokat tűzünk ki, máshogy nem lehet.

A 18.15-kor kezdődő összecsapást az M4 sporttelevízió élőben közvetíti. Vissza a főoldalra!


  2017. November 23.

2017 November

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
1
3 hír
2
2 hír
3
1 hír
4
2 hír
5
6
1 hír
7
2 hír
8
5 hír
9
2 hír
10
2 hír
11
2 hír
12
2 hír
13
2 hír
14
2 hír
15
2 hír
16
3 hír
17
1 hír
18
1 hír
19
20
2 hír
21
1 hír
22
2 hír
23
5 hír
24
2 hír
25
2 hír
26
3 hír
27
1 hír
28
29
2 hír
30
5 hír
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok