Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Szerdán Magyarország-Albánia
Női válogatottunk ezúttal hazai közönség előtt lép pályára

  2017. November 14.
A baltikumi bravúr, azaz a litvánok elleni idegenbeli siker után szerda este 20 órától Miskolcon fogadja Albánia válogatottját női nemzeti együttesünk az Eb-selejtezők második fordulójában. 

- Gratulálunk a litvániai bravúrhoz, az alacsony szerkezet nagyon bevált - vetettük föl szövetségi kapitányunknak.

- Köszönjük, több tervünk is volt kritikus helyzetek átvészelésére, az egyik az említett alacsony szerkezet, tehát abszolút tudatosan vetettük be - reagált a felvetésre Székely Norbert.

- A litvániai bravúr értékelése kapcsán kihangsúlyozta stábja jelentős szerepét. Három segítője van, nagy (kulissza)titok a munkamegosztás?

- Először szeretném leszögezni, hogy mindenki mindennel kapcsolatban megteheti az észrevételeit, s ez nagyon jól működött, abszolút előrevivő módszer volt. Persze mindenkinek megvan a maga speciális feladatköre, a védekezés Iványi Dalma területe, az ellenfelek feltérképezése Kovács Andrea elsődleges feladata, Cziczás Lászlóé pedig a támadójáték. De még egyszer hangsúlyozom, ez az alapfelállás, mindenkinek mindenről megteheti észrevételeit, s ez a rendszer bevált.

- Az oroszok nagy különbséggel, 122-37-re nyertek Albániában. A stáb megtekintette ezt a meccset?

- Természetesen megnéztük, hiszen az albán kosárlabdát nem nagyon ismertük, ismerhettük klubszintről, és mivel csoportellenfelek, természetes, hogy kíváncsiak voltunk rájuk, a játékukra.

- Mit sikerült kideríteni a holnapi ellenfélről, s ennek fényében mit remél a holnapi mérkőzéstől?

- Nincs értelme mellébeszélni, az látható volt, hogy az albán női válogatott nem képvisel túl nagy játékerőt. Csapatunkat egyértelműen erősebbnek, jobbnak érzem náluk, biztos magyar győzelmet remélek.

- Lesz változás a litvániai bravúrt elérthez képest a keretben?

- Nem, úgy terveztünk, hogy amennyiben nincs sérülés, akkor ugyanaz a tizenkét játékos alkotja a keretet mind a két mérkőzésen.

A mérkőzést az M4 sporttelevízió élőben közvetíti.


Fotó: fiba.com 
Vissza a főoldalra!


  2017. November 14.

2017 November

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
1
3 hír
2
2 hír
3
1 hír
4
2 hír
5
6
1 hír
7
2 hír
8
5 hír
9
2 hír
10
2 hír
11
2 hír
12
2 hír
13
2 hír
14
2 hír
15
2 hír
16
3 hír
17
1 hír
18
1 hír
19
20
2 hír
21
1 hír
22
2 hír
23
5 hír
24
2 hír
25
2 hír
26
3 hír
27
1 hír
28
29
2 hír
30
5 hír
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok