Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Jubileumi streetball: folytatása következik
A rossz időjárás matt elhalasztották az országos döntőket

  2017. Szeptember 25.

Kétnapos, kettős jubileumot terveztek tartani a fennállása 75 éves évfordulóját ünneplő MKOSZ vezetői, valamint a 25 éves streetball sorozat szervezői. Az első napon, amely az emlékezésé volt, még kegyeibe fogadta az időjárás a Hősök tere impozáns emlékműveinek lábánál szervezett rendezvény résztvevőit, de a második napon, amikor a versenyek zajlottak már félbe kellett szakítani a küzdelmeket.

A nyitó napon a 75 éves MKOSZ vezetősége jutalmazta a sportág korábbi vezetőit, valamint a különböző megyékből olyan sportvezetőket, játékvezetőket, edzőket, akik az elmúlt évtizedekben sokat tettek megyéjükben a sportágért. Emlékeztek az ugyanitt bő két évtizede streetball vb-t nyert női válogatottunkról, amelynek 3 tagja, Béres Tímea, Hagara Zsuzsa és Herbster Annamária kilátogatott a rendezvényre, Fűrész Emőke családi okok - gyermekáldás - miatt nem tudott eljönni. A Harlem Wizzards szórakoztató, látványos programja is helyenként interaktív volt, bevonva a közönséget.

A második napon a centerpályán a Speciális Olimpiai csapatoknak a Budapesti Kosárlabda Szövetség voltából kiírt kupájával kezdődött a program a centerpályán, majd korábbi kiválóságok, válogatott kosarasok - Boros Zoltán, Hosszú István, Judik Béla, Karagits Miklós - villantottak fel valamit tudásukból, ha nem is azzal a sebességgel, mint pár évtizeddel ezelőtt. Következett a kerekesszékesek versengése, amely alatt már elkezdett szemerkélni az eső. A versenypályákon zajlottak a Budapest Open küzdelmei, azokat sikerült is befejezni, ám a vége felé már rendesen hullott az égi áldás.

Bő órán át bőséges eső esett a Hősök terére. Majd elállt, de a pályák nagyon csúsztak, s fennállt annak a veszélye is, hogy újfent elered az eső. Ez ugyan nem történt meg, de a hőmérséklet is jelentősen esett, így mindent mérlegre téve a szervezők a résztvevők egészségi állapotának megtartása érdekében nehéz döntést hoztak: elhalasztják a különböző korosztályok, kategóriák országos döntőit. A döntést annak tudatóban volt igen nehéz meghozni, hogy a szervezők tudatában voltak annak, hogy akadtak, akik hajnalban, adott esetben több száz kilométert utazva zarándokoltak fel a fővárosba. Azt pedig a szervezők külön köszönik a részvevőknek, hogy ha nem is boldogan, de megértéssel fogadták a döntést.

A különböző kategóriák országos döntőit természetesen megrendezik valamikor ősszel teremben. Hogy pontosan mikor és hol, arról a szervezők időben, jó előre tájékoztatják majd a közvéleményt.

Fotó: Streetball Challenge Hungary Vissza a főoldalra!


  2017. Szeptember 25.

2017 Szeptember

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
 
1
3 hír
2
1 hír
3
1 hír
4
2 hír
5
1 hír
6
7
1 hír
8
9
10
1 hír
11
12
1 hír
13
2 hír
14
1 hír
15
2 hír
16
17
18
19
20
4 hír
21
22
1 hír
23
1 hír
24
25
3 hír
26
5 hír
27
2 hír
28
2 hír
29
4 hír
30
2 hír
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok