Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Interjú: Juhász Olivér az U20-as válogatott stábjában
A szakember nemrég bajnoki címet nyert a pécsi fiatalokkal

  2017. Május 14.
Egy héttel ezelőtt a PVSK-PANNONPOWER U20-as csapata nyerte meg a Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság döntőjét. Hosszú út vezetett a fináléig a baranyaiaknak, de ott már magabiztosan múlták felül a Vasast. Juhász Olivér edző szerint nagyon együtt volt a mezőny.

- Egyértelműnek egyáltalán nem mondanám a győzelmünket, mert szerintem a nyolc csapat - talán a Debrecent leszámítva - nagyon közel állt egymáshoz. Ezt mutatják az eredmények is, hiszen voltak párpontos mérkőzések és hosszabbításos is. A győzelem volt a célunk, de nem kezdtük jól a tornát. Az első meccsen még nem találtuk a ritmust, nem dobtunk jól. Ebben a teremben egyébként sem dobtunk még soha jól. A következő mérkőzésen a Falco dobott tizenhárom hárompontost, a váltásokkal mindig gondba kerültünk, de szerencsére, amikor nagyon kellett, akkor összeállt minden. A legsimább talán a Vasas elleni döntő volt. Ugyanaz volt a taktikánk, mint legutóbb, hogy belülről ne verjenek meg minket. Pécsett az utolsó találkozásunk alkalmával dobtak tizenhat triplát, akkor ez nem jött be, és kikaptunk. Most tizenhét kísérletükből csak egy ment be, és a lepattanókat is sikerült visszaszednünk, ennek köszönhetően pedig mi kerültünk ki győztesen.

A csapat jól szerepelt, de vajon a játékosok közül kik lehetnek azok, akik A-csoportos karriert is befuthatnak?

- Antóni Csanád már többször is bizonyította, hogy képes helytállni, de Demeter Attila előtt is van jövő - folytatta a BB1.hu-nak a tréner. - Krnjajszki Borisz abszolút vezéregyéniség volt, jól összefogta a csapatot. A dobásán kell még finomítani. Dragasevics Veljko is sokat fejlődött az utóbbi időben. Nem tudom, hogy képes-e még ilyen tempóban fejlődni, de ha igen, akkor ő is befuthat az élvonalban.

Az U20-asok trénere a jövőben nemcsak Csirke Ferenccel fog együtt működni, hanem Forray Gáborral is, akinek segítője lesz az U20-as válogatottnál.

- Csirke Ferenccel abszolút jó a kapcsolatunk, edzőm volt anno Kozármislenyben, amikor elkezdte az edzői karrierjét. Tehát körülbelül már tíz éve ismerjük egymást, jól dolgozunk együtt, néha besegítek a felnőtt csapatnál is, és kikérem a tanácsát. Az U20-as válogatottól Forray Gábor keresett meg a héten, és arra gondoltak, hogy én legyek a szakmai stábnak a harmadik tagja. Nagyon megtisztelőnek érzem ezt a felkérést. Jó lesz vele együtt dolgozni, sokat tanulhatok tőle, és valószínűleg Stojan Ivkovictól is, aki ott lesz a közelben - zárta szavait a tréner.Vissza a főoldalra!


  2017. Május 14.

2017 Május

h.k.s.c.p.s.v.
1
3 hír
2
4 hír
3
1 hír
4
4 hír
5
6
7
1 hír
8
1 hír
9
4 hír
10
3 hír
11
1 hír
12
2 hír
13
3 hír
14
1 hír
15
16
1 hír
17
2 hír
18
1 hír
19
4 hír
20
2 hír
21
1 hír
22
23
1 hír
24
5 hír
25
2 hír
26
2 hír
27
1 hír
28
29
30
2 hír
31
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok