Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Női csapataink a kupákban - előzetes
Döntő csata előtt a Sopron és a Cegléd csapata

  2017. Február 14.


Szerdán az Euroligában a Sopron a török Hatay ellen, csütörtökön a Cegléd a Kassa ellen játszik a folytatás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzést. A győriek számára már nincs igazi tétje a szerda esti franciaországi fellépésnek.

A Sopron azt a török Hatayt fogadja, amely jelen pillanatban 5-7-tel - egy győzelemmel és egy hellyel - Sterbenz László együttese előtt a 6. helyen áll az Euroliga B-csoportjában. A két csapat összecsapásának tétje a csoport 6. helyének a megszerzése. Amelyik fél megcsípi e pozíciót, az Európa-kupában folytathatja nemzetközi menetelését. Az első körben török földön 8 ponttal, 74-66-ra a Hatay nyert, a végelszámolásnál akár az egymás elleni összevetés is dönthet, jó lenne 8 pontnál nagyobb különbséggel nyerni.

A soproni csapathoz a közelmúltban csatlakozott a szerb Európa-bajnok center, Tijana Ajdukovics, akit éppen a nemzetközi porondon való eredményesebb szereplés érdekében szerződtetett a magyar bajnok - kérdés, a rendelkezésre álló nem túl hosszú idő, nem egészen két hét mennyire volt elég beépíteni a középjátékost a csapatba.

A Sopron-Hatay mérkőzést a DigiSport1 17.45-től élőben közvetíti-

A BLMA-Győr mérkőzésnek igazi tétje a francia éllovas a Basket Landes Montpellier Agglomeration csapata számára van, a győri együttes vendéglátója azért küzd, hogy a csoportkör után továbbléphessen, s az Euroliga Final Four-ért játszhasson. Egyértelműen a hazai csapat az esélyes, a Győr egy tisztes helytállás reményében utazik francia földre.

Egészen más lesz a célja csütörtökön este a Ceglédnek. Cziczás László együttese 15 pontos hátrányt próbál ledolgozni a kassaiakkal szemben az Európa-kupa negyeddöntőjének visszavágóján. Kassán jól kezdtek a ceglédiek, de később voltak olyan hosszabb rövidzárlatai, amelyek miatt nagyobb előnyt szerzett a kassai együttes, bár a végén valamit tudott javítani a helyzetén a Cegléd. A különbség amolyan határeset: ledolgozható, de nagyon nehéz. Ami a Cegléd malmára hajthatja a vizet, hogy a csapat már eddig is messze erőn, s minden várakozáson felül teljesített, elvben nyomás nélkül, felszabadultan játszhat. Ha ez párosul a ceglédi közönség támogatásával, nagyon nagy dolgok történhetnek a Gál József Sportcsarnokban.
Vissza a főoldalra!


  2017. Február 14.

2017 Február

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
1
2 hír
2
2 hír
3
2 hír
4
2 hír
5
2 hír
6
2 hír
7
8
3 hír
9
4 hír
10
2 hír
11
3 hír
12
1 hír
13
4 hír
14
3 hír
15
4 hír
16
5 hír
17
6 hír
18
5 hír
19
20
2 hír
21
1 hír
22
1 hír
23
1 hír
24
1 hír
25
1 hír
26
2 hír
27
2 hír
28
1 hír
 
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok