Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - Interjú
Nem adja meg magát a ZTE a Szekszárd ellen sem
0
Hegedűs-Őri Györgyi a DVTK ellen azt érezte, hogy "itt ma ti nem nyertek"

  2018. Április 11.
Tegnap este a női bajnokság negyeddöntőjében a ZTE Női Kosárlabda Klub hazai pályán 66-59-es győzelmet aratott az Aluinvent DVTK Miskolc ellen, ezzel eldőlt, hogy Gáspár Dávid együttese lesz ott az elődöntőben. Hegedűs-Őri Györgyi 10 ponttal, 8 lepattanóval és 3 gólpasszal a ZTE egyik legjobbja volt - vele beszélgetett a BB1.hu.

- Borzalmasan hullámzó mérkőzést játszottunk - kezdte a 27 esztendős erőcsatár. - Az első félidőben nem tudtuk önmagunkat adni, nem is jött össze semmi, kapkodtunk, idegesek voltunk. Nem álltunk jól, tizenhat pontos hátránnyal mehettünk a nagyszünetre. Valamilyen csoda folytán észhez tértünk, a második félidőre pedig úgy mentünk ki, hogy . Ez volt a kulcs, mintha vért ittunk volna.

- Amiben jobbak voltunk a párharcban, az az, hogy sokkal inkább dolgoztunk együtt csapatként. Eloszlottak a dobott pontok, ha valaki kosarat szerzett, azt mindig jókor tette. Ha kellett egy kis extra, mindig volt valaki, aki fel tudta vállalni. Ami ezt az egészet megalapozta, az az, hogy meghaltunk egymásért védekezésben.

A ZTE 13 győzelemmel és 7 vereséggel az alapszakasz negyedik helyén végzett, megelőzve a Diósgyőrt és a Ceglédet is.

- Erőn felüli eredményt értünk el, mindkét együttes szerepelt a nemzetközi kupában. Extra a teljesítményünk, nem reális, de mégis megvalósítható.

Az elődöntőben az Atomerőmű KSC Szekszárddal kell majd szembenéznie Hegedűs-Őri Györgyiéknek. Érdekesség, hogy a bajnokságban a Sopronon kívül egyedül a ZTE-nek sikerült elkapnia a KSC-t.

- Nem jellemző ránk, hogy feltett kézzel mennénk fel a pályára, egyszer már sikerült legyőznünk őket a szezon során. Bízom benne, hogy jó meccseket tudunk játszani. A Szekszárd is szépen teljesített a nemzetközi porondon, nemrég a Magyar Kupát is megnyerte. Hosszú kispadjuk van, nagy rotációval rendelkeznek. Jó kis csata lesz, reméljük, hogy tisztességgel helyt tudunk majd állni - zárta szavait a 185 centiméter magas játékos.Vissza a főoldalra!


  2018. Április 11.

2018 Április

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
1 hír
5
6
7
8
9
10
1 hír
11
12
1 hír
13
1 hír
14
15
16
2 hír
17
18
19
20
21
2 hír
22
2 hír
23
24
1 hír
25
2 hír
26
27
28
2 hír
29
30
1 hír
 
 
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok