Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - Interjú
A-csoportos színvonalon készül a feljutásra az OSE
Bödör Bence nyilatkozott arról, minek köszönhető a Lions remek szereplése.

  2018. Január 24.
Kiválóan szerepel a másodosztályban az OSE Lions együttese, amely 13-1-es mutatóval vezeti az NB I/B Piros csoportját. A csapatot erősíti a korábban Pécsett és Zalaegerszegen is pattogtató Bödör Bence, aki 4.6 pontot és 4.8 lepattanót átlagol eddig a szezonban. A 25 éves center a BB1.hu-nak nyilatkozott az oroszlányi együttes idényéről.

- Úgy érzem, hogy az eredményeink önmagukért beszélnek. Egyetlen vereségünk van, amit a saját butaságunknak köszönhetünk. Azt gondolom, hogy az eddigi teljesítményünket mindenki aláírta volna a szezon előtt - kezdte Bödör Bence.

- Hogyan látja belülről, minek köszönhető a remek szereplés? Mi a titkuk?

- Az elvégzett edzésmunka nem hazudtolja meg magát. Véleményem szerint A-csoportos szinten készülünk technikailag és taktikailag is. Emellé pedig maximális hozzáállás társul a csapat és a játékosok részéről.

- Egyértelműen a feljutás a cél? Jelen pillanatban mennyi esélyt lát rá?

- Szeretnénk megnyerni mindent, amit tudunk. Minden nap ezért dolgozunk, és próbálunk mindent elkövetni, hogy sikerüljön. Úgy gondolom, hogy ez reális célkitűzés számunkra. Ha továbbra is mindent úgy csinálunk, ahogy elvárják tőlünk és mi is magunktól, akkor szerintem vagyunk most olyan szinten, hogy meglegyen az első hely és a feljutás. Természetesen ez még messze van, semmiképp sem szeretnénk előre inni a medve bőrére. Nagyon meg kell még küzdenünk a céljainkért, hiszen sok riválisunk van. Jelenleg az elsők vagyunk, amiért meg is dolgoztunk, és küzdünk érte tovább, hogy így is maradjon.

- A következő fordulóban a hazai pályán még veretlen, kiváló formában lévő Nyíregyházához utaznak. Mire számít a rangadón?

- Már elkezdtünk készülni rájuk nagyon komolyan. Nehéz meccs lesz, a Nyíregyháza nem egyszerű ellenfél. Nem véletlenül veretlen még odahaza és nem véletlenül áll holtversenyben a második helyen. Komplex, erős csapat, kiváló játékosokkal, de mindenképp nyerni megyünk Nyíregyházára. Vannak olyan kulcsembereik, akiket meg kell állítanunk, nekünk pedig a saját játékunkat kell játszanunk. Nem szabad azzal foglalkozni, hogy ők milyen védekezést erőltetnének ránk.Vissza a főoldalra!


  2018. Január 24.

2018 Január

h.k.s.c.p.s.v.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1 hír
10
11
12
13
1 hír
14
1 hír
15
1 hír
16
1 hír
17
18
19
20
1 hír
21
22
1 hír
23
1 hír
24
25
1 hír
26
2 hír
27
28
2 hír
29
3 hír
30
31
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok