Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - Interjú
Szabó-Forrai Zsolt: elkötelezettség és szeretet
Az MKOSZ egyik támogatójával, a Fortress Investment Company igazgatójával beszélgettünk

  2013. Augusztus 6.
– A Fortress immár évek óta jelen van a magyar kosárlabdában. Mi ennek az oka?

– Elsősorban a sportág iránti elkötelezettség és szeretet. A kosárlabda Magyarországon nagyon népszerű, a csarnokok egyre gyakrabban bizonyulnak kicsinek a sok-sok néző érdeklődése miatt. Ez a népszerűség és elkötelezettség cégünknek is fontos.

– Mi a támogatás célja és jellege?

– A férfi és női, valamint utánpótlás válogatottak felkészülésének támogatása és segítése, utóbbi fontosságát külön kiemelném, mert a sportág hosszútávú sikerességének a megfelelő utánpótlás az alapja. A játékvezetők képzésére, továbbképzésére és utánpótlásának nevelésére.

– Mennyire és miben mérhető a cég eredményein a kosárlabdás jelenlét?

– Egyre inkább úgy tekintenek ránk, mint ezen sportág elkötelezett híveire, hiszen évek óta jelen vagyunk a csarnokokban, a sportág környezetében. Sok esetben az üzleti világban is előnyt jelent, hogy cégünk közismerten sportcentrikus.

– Mik a terveik a jövőre nézve?

– Szeretnénk továbbra is e csodálatos sportág támogatójaként jelen lenni, értem ez alatt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségét, valamint a Jászberényi Kosárlabda Klubot, amely a klub történetében először a nemzetközi porondon is megméreti magát.

– Várható-e, hogy a Fortress feltűnik majd más helyeken, esetleg más sportágak környékén?

– Jelenleg is támogatói vagyunk még Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozónknak, valamint az idén NB III-as labdarúgó bajnokságot nyert felsőtárkányi focicsapatnak. Büszkék vagyunk a sportolóinkra, és továbbra is nyitott szemmel járunk. Bármi előfordulhat…


Vissza a főoldalra!


  2013. Augusztus 6.

2013 Augusztus

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok