Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - Egyetemi
Teljes fordulót rendeztek a férfiaknál
Kosáreső a debreceni, feszült hangulat a fővárosi derbin

  2018. Február 18.
Teljes fordulót rendeztek a héten a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban a férfiaknál. A keleti csoportban a két debreceni gérda (képünkön) 1 híján 200 pontot hozott össze, a héten két mérkőzést is játszó NKE pedig a Miskolc és az Eger ellen is döntetlenre hozta az első negyedet - később a riválisok jobbaknak bizonyultak. A Nyíregyháza az ELTE-BEAC otthonában, a Közgáz pedig Szegeden aratott papírforma-győzelmet. A nyugati csoportban a TF prázs hangulatú, feszült légkörben befejeződő mérkőzésen vágott vissza a BME.MAFC-nak az őszi vereségért. Gyenge kezdés után a SMAFC a Mosonmagyaróvárnak vágott vissza. Vegyes hete volt a két baranyai gárdának, a PTE PEAC biztosan nyert Veszprémben, a Petőfi SE viszont nagy versébe szaladt bele Szombathelyenyen. NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG, FÉRFIAK 

Keleti csoport: 

Debreceni Egyetem - Debreceni Medikus SE 104-95 (36-19, 21-28, 29-24, 18-24)
Debrecen, DOTE Csarnok, 20 néző. V: Kisházi, Kokas.
DEAC: Szűcs M. 19/15, ASSZÚ 21/9, ASZTALOS 17/3, OLÁH 20/18 , SZŰCS B. 25/9. Csere: Herczku 2. Edző: Ferenczi Tamás

DMSE: NEMES 15, Veszprémy 12/6, Urbán 18/12, PROKAJ 31, PAPP m.. 14, Csere: Kovách, Gyalog, Nagy 5/3, Mászlé, Bujdosó. Edző: Kovács István, Dóra Márton

Nagy iramban kezdődött a debreceni derbi, mindkét csapat kizárólag a támadójátékkal volt elfoglalva. Az első negyedben 17 pontos előnyt épített ki a Debreceni Egyetem csapata, amely kissé megnyugtatta játékosait. A medikusok rendezve védekezésüket csökkentették a hátrányukat, így a félidőben mindössze 10 pont különbség volt a két csapat között. A második félidőben sem változott a játék képe, az esélyesebb bajnoki címvédő nem tudta leszakítani magáról a szívósan küzdő, jól játszó DMSE gárdáját.
Bár a Debreceni Egyetem csapatának győzelme nem forgott veszélyben, előzetesen nagyobb különbségre lehetett számítani.
A DEAC-nál kiemelkedett Asszú (21 pont, 10 lepattanó), Szűcs B. (25 pont, 7 lepattanó, 7 gólpassz), valamint Asztalos (17 pont, 7 lepattanó, 9 gólpassz). A DMSE csapatát Prokaj (31 pont, 16 lepattanó) brutális dupla-duplája, valamint Papp (14 pont, 10 lepattanó) és Nemes (15 pont, 5 lepattanó, 8 gólpassz) hasznos mezőnymunkája segítette.
Ferenczi Tamás: - Nehezen pörögtünk fel a mérkőzésen. Nagyon hullámzó volt a játékunk. Gratulálok a remekül küzdő ellenfélnek. Egyik csapatnál sem a védekezés dominált.
Kovács István: - Lelkesedésből ma is jelesre vizsgáztunk. Jó volt látni, hogy kisebb a különbség az élcsapatok játéka és a mi együttesünk között, mint amilyen az év elején volt. Gratulálok a játékosaimnak a teljesítményüköz.
Statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_univk_545 

ELTE-BEAC - Nyíregyházi ESE 48-84 (11-30, 15-18, 11-21, 11-15)

Tüskecsarnok 20 néző. V: Lövei L., Kruk M.
ELTE-BEAC: Gyurcsányi 2, Molnár, Koncz 4, Debreceni 3, Czibula 7. Csere: SZEKERES 8/6, Somosi 4, Jakucs 3/3, Mokos 8/6, Bognár 4, Kondé 5/3, Sveda. Edző: Varga Zsolt

Nyíregyházi ESE: BUS 11/3, CZURA 23/3, FÖLDESI 8, Kovács 2, GÁSPÁR 15/3. Csere: Vida 10/6, Horányi 1, Jánkfalvi, HORVÁTH B.14. Edző: Hegedűs Ferenc
Mindkét csapat a teljes keretével állt föl a találkozón. Az egész mérkőzésen koncentráltan játszó, jó dobóformát kifogó nyíregyházi alakulat már az első negyedben eldöntötte a mérkőzést, nem sok lehetőséget adott az idegesen, enerváltan játszó ELTE csapatának. A Nyíregyháza csapata gyorsan jelentős szerzett, amelyből később sem tudtak faragni a hazaiak. A vendégeknél sikeres betöréseivel a budapesti gárda orra alá borsot törő Czura volt a legsikeresebb pontszerzésben, Bus Iván 11 ponttal és 12 gólpasszal, Gáspár Balázs pedig 15 ponttal és 12 lepattanóval ért el dupla-duplát.
Varga Zsolt: - Sajnos a meccs elején nem vettük fel a ritmust, amit a második negyedben meg több védekezési hibával tetéztünk, szünet után pedig már nnantól nem tudtunk visszajönni a mérkőzésbe. Megérdemelten nyert a jobb csapat! Gratulálok a Nyíregyházának!
Hegedűs Ferenc: - Gratulálok a csapatomnak, nagyon összeszedetten kosárlabdáztunk, valamint jó dobóformát is sikerült kifognunk. Minden játékosunk kivette a részét ebből a győzelemből. Ezen az úton haladunk tovább.
Statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_univk_546

Szegedi RSC - Közgáz 47-76 (20-17, 3-17, 15-16, 9-26)

Szeged, Topolya sori sportcsarnok, 60 néző. V.: Nyilas, Tóth C.
Szegedi RSC: Masa 6, Eperjesi 7/3, Kubik, MAYER 19/9, LISZKAI 2. Csere: Kálmán 6/6, Jegesi, Korcsmáros 5, Buj, Kamenik 2, Segesvári, Szűcs Edző: Szablics Péter
Közgáz: VÖRÖS 22/18, PÁLHÁZI 12/6, SZATMÁRI 10, Sebők 5,
Debreceni 9. Csere: Tóth Sz. 5/3, Korompai 7/3, Harsányi 3, Csányi 3 Edző: Vladár Csaba
A mérkőzés elején a hazai csapat Mayer Ákos, és Masa Tamás vezetésével 4-8-ról 15-8-as futást produkált. A második negyed pontatlan dobásokkal, és sok hibával kezdődött. A Közgáz csapatának élére Vörös Miklós állt. Sikeres hárompontosainak, és a Szeged gyenge támadójátékának köszöngetőe 34-23- as vendég vezetéssel zárult a félidő.

A harmadik negyed ismét kiegyenlített párharcot hozott a csapatok között, hiszen csak egy ponttal növelte a vendég együttes az előnyét az utolsó felvonás előtt.
Az utolsó játékrész Mayer Ákos, és Vörös M. dobópárbajával zárult, a végére magabiztos győzelmet aratott a Közgáz csapata.
Szablics Péter: - A második és negyedik negyed nagyon fájó volt, főként a másodikban szerzett három pont szúr szemet. Annak örülök, hogy a harmadik negyed végéig 10 pont környékén tudtuk tartani a különbséget. Az egész mérkőzésen sok hibával játszottunk, az
utolsó negyedre még a fáradtság is látszott a csapaton. Szépen dolgoztak a srácok, az ellenfélnek gratulálok, megérdemelt győzelmet aratott.
Vladár Csaba: - Kicsit álmosan kezdtük, a hosszú út és az iskola rányomta a bélyegét a kezdésre. Lassan gondolkodva, enerváltan mozogva játszottunk. A végére sikerült megtalálnunk a játékunkat és bár nem hibáktól mentes mérkőzésen vagyunk túl, de győztünk.
Statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_univk_547

NKE - Miskolci Egyetem 49-87 (15-15, 10-26, 10-26, 14-20)
Mányoki u., 20 néző,
V.: Makrai, Szájer.

NKE: LACZÓ 21/9, Kaló 2, Csaba 6, Marton, SOLYMOSI 17/3. Csere: Tasnádi , Polyák. Edző: dr. Gyarmati István.

MEAFC: Orliczki Már. 2, TAKÁCS D. 29/9, Szepesi 6, KOPASZ 16/9, LIPPAI 16. Csere: ORLICZKI MÁT. 8, Varga 6, Jurányi 4. Edző: Drahos Gábor.

Az NKE csapata jól kezdte a mérkőzést a fáradtnak, tompának tűnő miskolci gárda ellen, a jobb képességű, nagyobb tudású játékosok alkotta vendégek első negyed végén kezdtek magukra találni, a nyitó szakasz döntetlen állással ért véget.
A második negyed közepétől a Miskolc sebességet váltott és ezt nem tudta a hazai csapat lekövetni, fokozatosan növelték előnyüket a vendégek, és végül teljesen megérdemelt, nagy különbségű miskolci győzelem született.

dr. Gyarmati István: - Kitűnő játékvezetés mellett sikerült egy jó mérkőzést játszanunk a Miskolc csapatával.
Örülök, hogy nagyon jó első negyeddel nyitott a csapat, de a második negyed közepétől kiütközött az ellenfél magasabb edzettségi szintje. Szerencsére a csapatunk nem adta fel, megdolgozott a tisztes vereségért. Az ilyen mérkőzések kellenek ahhoz, hogy a számunkra nyerhető mérkőzéseken győzelmi esélyünk legyen. Köszönjük a Miskolci Egyetem csapatának a játékot!

​Drahos Gábor: ​- Kultúrált és tudatos kosárlabdát játszó ellenfelünk otthonában pontatlanul és tompán kezdtünk, ám a folytatásban már meg-megvillantunk. Csapnivaló távoli, pláne büntető dobószázalékot produkáltunk, de így is magabiztosan sikerült győzni. További eredményes szezont kívánok mindkét csapatnak.

Statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_univk_544

EKE Eger - NKE SE 87-45 (13-13, 25-13, 31-16, 18-3)


Eger, Eszterházy Sportcsarnok 60 néző , V: Bene, Sörlei.
Eger: Pomázi 9/3, SZABÓ G. 21/15, MEGYES 11/3, SZICSÁK 12, HORVÁTH R. 10. Csere: Illés 10, Veres 4, Csákvári, Beák 8 Edző: Váczi Péter
NKE SE: LACZÓ 17/15, Csaba, Kaló 2, Marton 4, SOLYMOSI 17/6
Csere: Tasnádi 2, Polyák, Zsamár Edző: Dr. Gyarmati István

Az első negyed nem volt túl pont gazdag, de szoros párharcot hozott, a Laczó-Solymosi kettős révén jól tartották magukat a vendégek. A második negyedben az egriek magukra találva 12 pontos előnyre tettek szert. Fokozatosan került egyre nagyobb fölénybe a tavalyi ezüstérmes, amely a második félidőben folyamatosan növelni tudta a különbséget a fáradó fővárosi csapat ellen. A harmadik negyed végére már 27-re nőtt a hazaiak előnye, s a hazaiak a záró szakaszra szinte teljesen felőrölve a héten második mérkőzésüket játszó ellenfelük ellenállását végül fölényes győzelmet arattak. Hazai részről Szabó Gábor 5 triplája, valamint Szicsák Bence (12 pont, 10 lepattanó) és Horváth Róbert (10 pont, 11 lepattanó) dupla-duplája emelhető ki, a vendégektől Solymosi Tamás (17 pont, 8 lepattanó) 2 pattanóvl maradt el ettől. 

Váczi Péter: - Amint rátaláltunk a megfelelő ritmusra nem volt kérdés a győzelem. Ellenfelünknek gratulálok, mert nagyon sokáig megnehezítették a dolgunkat.
Dr. Gyarmati István: - Gratulálok az egri csapatnak, nagyobb tudással rendelkező együttes. Azt azonban nem értem, hogy a mérkőzést, hogy lehetett 9 faulttal végig játszani, bár az eredményen nem változtatott.

Statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_univk_548

Nyugati csoport:

SMAFC - Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem 91-56 (16-16, 28-12, 22-21, 25-7)

SMAFC: NAGY G. 21/3, HORVÁTH CS. 11/3, BERNECZEI 23/3, Tukovits 8, RÁTVAY B. 27. Csere: Hidvégi 1, Kőfaragó, Széplaki. Edző: Rátvay Tamás
Mosonmagyaróvár: Geiger 9/3, TÓTH R. 11/6, , Kámán 6/3, Mándity 4, Horváth 10/3. Csere: NAGY B. 14, Kaczmarski 2, Szlávik, Iváncsics. Edző: Laky Tibor

Nagy volt a hazaiakban a bizonyítási vágy, hogy az első fordulóban elszenvedett fájó vereségért visszavágjanak. Talán éppen ezért kezdtek elég görcsösen, tompán a soproniak, a sokkal nyugodtabban, pontosabban játszó óváriak 9-2-re, majd 16-8-ra is vezettek. Rátvay Tamásnak időkéréssel sikerült rendezni csapata sorait, fiai egy 8-0-lal az első negyed végén ledolgozták hátrányukat, majd a Berneczei László-Nagy ergő.-Rátvay Baláz trió vezérletével lendületben maradtak, s a második negyedben megnyugtató, 16 pontos előnyt szereztek. Ez azonban nem szegte kedvüket a vendégeknek, akik a Tóth Richárd-Nagy Barnabás kettős jó és eredményes játékára építve kiegyenlítetté tették a 3. negyedet, az utolsó negyedre azonban a soproniak felőrölték ellenállásukat, és végül simának tűnő győzelmet arattak, amelyért azonban nagyon meg kellett dolgoznuk. Hazai részről Berneczei (23 pont, 14 lepattanó), a vendégektő pedig Nagy B. (14 pont, 10 lepattanó) ért el dupla-duplát. 

Rátvay Tamás: - Hazai veretlenségünk megőrzése a feladat mérkőzésről-mérkőzésre. Ez most is sikerült, bár langyosan, fegyelmezetlenül kezdve hitet adtunk ellenfelünknek. Időkérésnél megbeszéltem a fiúkkal hogy ez így nem szerencsés és attól kezdve egy összeszedettebb, fegyelmezett kosárlabdát játszva hoztuk a mérkőzést.
Laky Tibor: - Az a problémánk, hogy borzasztó gyenge százalékkal dobunk. Ezzel kell valamit gyorsan kezdenünk. A kísérlet számunk megvan, csak az elvárt dobószázalékunk hiányzik.

Statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_univn_529

TFSE - BME-MAFC 78-61 (24-19, 17-16, 20-10, 17-16)
Alkotás u. 50 néző. V.: Gaál, Józsa.
TF: Sinkovits 2, HORVÁTH K. 26/9, PETRUCSIK 11/6, PINTÉR 11/6, FÜLÖP 14. Csere: HARIS 11/9, Horváth B. 3/3, Novák. Edző: Juhász Tamás.
BME-MAFC: FEHÉR 10/6, Dobos 5/3, Szálas 9/3, MIHALICS 13/6, Kiss L. 2. Csere: ANDRÁSSY 18/3, Adányi 4, Tóth L. Edző: Bagi Melinda.

7-0-lal Horváth Kristóf és Pintér Dávid vezérletével állva hagyta a TF a műegyetemieket, de a két Gábor, Szálas és Mihalics egy-egy triplájával máris ott volt a TF nyakán a két csapat őszi összecsapását 65-52-re megnyerő műszaki alakulat. A folytatásban üldözőverseny alakult ki, Horváth K. és Pintér mellé felnőtt Fülöp Botond, s ismét ellépett a TF, a műegyetemieknek a csereként pályára lépő Andrássy Géza adott lendületet.
A tendencia folytatódott, Horváth K. tarthatatlan volt, a 2. negyed elején 10 ponttal elléptek a hazaiak, de a BME-MAFC támadó pattanók utáni kosarakkal újra feljöttek, Andrássy, valamint Fehér Ákos vezetésével. A félidő Petrucsik Bence kosarával és 6 pontos hazai vezetéssel zárult.

A második félidő Fehér révén vendég találattal kezdődött. Erre azonban egy parádés 14-0-lal felelt a TF, s ezzel eldöntötte a meccset a maga javára. A folytatásban már az került előtérbe, hogy összesítésben ki legyen a jobb, és sajnos az addig kémény, férfias, de sportszerű mérkőzés jellege sajnos nagyon megváltozott. Az utolsó 15 játékpercben sok volt a reklamálás, a verbális éls a fizikai ütközet, az alattomos megmozdulás, a (vissza)könyöklés. Röpködtek a sportszerűtlen és technikai hibák, sajnos akadtak játékosok, akik elfeledkeztek róla, hogy a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban szerepelnek, és hogy milyen patinás felsőoktatási intézményeket képviselnek... A harmadik negyed közepétől távolról sem az látszott, hogy leendő pedagógusok játszanak a jövő mérnökeivel. Nagyon vontatott lett a találkozó, és ebbe még az amúgy elsősorban a játékkal törődő kosaraok is belefáradtak, nagyot esett a színvonal. Haris Róbert jól időzített tripláira építve a feszült végjátékban végül a TF bizonyult jobbnak összesítésben. 

Juhász Tamás: - Az őszi vereség után alaposan felkészültünk az ellenfélből, de az is látszott, hogy ők is ismernek minket. Jól kezdtünk, nem ragadtunk be a rajtnál, távoli dobásaink beestek. A védekezésünk is működött, felőröltük a BME-MAFC ellenállását megérdemelten nyertünk, egy nagyon kemény, jó mérkőzésen, amelyen a végig keményen küzdő, nagyot harcoló ellenfél is minden elismerést megérdemel.

Bagi Melinda: - Szomorú vagyok, mert nagy lehetőséget szalasztottunk el. Horváth Kristóffal nem tudtunk mit kezdeni, fizikálisan felőrölt minket a TF. Megyünk tovább, a jövő héten újabb fontos mérkőzés vár ránk.

Statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_univn_530


Veszprémi ESC - PTE-PEAC 47-71 (19-15, 11-11, 9-29, 9-16)

Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok, 90 néző. V.: Sebessi, Rácz I.

Veszprém: Novák P. 8/6, Kacskó Cs. 3/3, Schmitz D. 8, Grifatong M 2,
Takács A. 22. Csere: Rozgonyi Á., Répási R. 4. Edző: Mónus Péter
PTE-PEAC: Bokor Z. 11/3,Budai-Sántha A. 7/3, Berkics B. 23/9, Benke K. 7,Kiss M. 16. Csere: Laufer G. 4, Mándity M. 3 Edző: Bán Gábor

Elejétől kezdve egy jó iramú mérkőzést láthattak a kilátogatók. A. Veszprém kezdett jobban, gyorsan el is húzott 10 ponttal. A negyed végére a soraikat rendező pécsiek19-15-e feljöttek. A 2 negyed kiegyenlített játékot hozott, sok hibával tarkítva, szünetben maradt az első negyed utáni 4 pontos hazai vezetés.
Szünet után a PTE védekezést váltott és ez ellen a hazaiaknak nem volt ellenszerük, sorra maradtak ki a hazai kísérletek, amelyek után a vendégek gyors, könnyű kosarakat szereztek, megfordítva, majd eldöntve a mérkőzést a maguk javára. A 4. negyed is hasonló játékot hozott, így a végén a PTE-PEAC megérdemelt győzelmet
aratott. Pécsi részéről a Berkics -Kiss tengely szállította a pontokat, de mindenki hozzátett valamint a vendégek részéről a győzelemhez. Hazai oldalon Takácsnak ezúttal nem volt méltó segítsége 22 pont 11 pattanó. Kiemelhető még Schmitz küzdése 8 pont és 15 lepattanó formájában.

Mónus Péter: - Gratulálok ellenfelünknek. Sikerült megint jó 1. félidőt játszanunk, addig többé kevésbé rendbe is volt a játékunk. A 2. félidőre ellenfelünk át ált zóna védekezésre, amelyre nem volt ellenszerünk. Pocsék dobószázalékunkot produkáltunk a hármas vonalon túlról a harmadik negyedben a helyzetek rossz kiválasztása miatt, amiből sok könnyű kosarat kaptunk, ami el is döntötte a mérkőzést.
Bán Gábor: - Az első félidei gyengébb játékunk után, a második félidőben tudtunk ellenfelünk fölé kerekedve megnyerni a mérkőzést.

Statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_univn_531


Szombathelyi Egyetem - PTE-EMES Petőfi SE 105-68 (24-20, 27-16, 30-16, 24-16)

Szombathely, ELTE-SEK Sportcsarnok, 30 néző, V.: Dr. Magyari, Lipics.

SzoESE: Tóth D. 8, MÉSZÁROS M. 26/12, FÖLDESI M. 26, GÁBOR M. 6, PERÁK D. 18. Csere: Vicze K. 9/3; Kerekes G. 8; Kovács B. Láng M. 5/3. Edző: Kéri Péter, Laki Ádám
PTE-EMES Petőfi SE: MÉSZÁROS M. 21, Fülöp Cs. 9/3, Szavai P. 7/3, Kövecs M. 4, Pungor Sz. 9/3. Csere.: Fülöp Zs. 13/3; Kovács A. 5;
Edző: Sipos Á.;
Mindkét csapat tartalékos kerettel várta a mérkőzést azonban az előzetes eredmények alapján a hazaiak voltak mérkőzés esélyesei. A vendégek kellemetlen alacsony szerkezetben kezdték a mérkőzést, amelynek elején ez a SzoESE-nek nehezen megoldható feladatot jelentett. A hazaiak nem tudták kihasználni magassági fölényüket támadásban és a védekezésük is sok hibával működött. Így az első negyed végére nem volt jelentős különbség a csapatok között.
A második negyed elején elléptek 15 ponttal a szombathelyiek, de a PTE csapata vissza tudott zárkőzni kihasználva a SzoESE megszokottnál szellősebb védekezését. Végül a félidőre visszaállt a 15 pontos különbség.
A félidőben sikerül rendezni a sorokat Kéri Péternek 3 percig alatt nem tudott betalálni a vendég csapat és egy 8-0-la 23 pontra nőtt a hazai előny. Ebben a negyedben összeállt a SZOESE védekezése és egyre jobb ritmusuk volt a hazai támadásoknak is így folyamatosan nőtt a csapatok közötti különbség.
Az utolsó játékrészre már csak az volt a kérdés hogy ismét eléri-e a 100 pontot a szombathelyi gárda. Ez végül Gábor Máté ziccerével történt meg.
A SZOESE megérdemelt győzelmet aratott. A hazai csapatból több játékos is eredményesen játszott, Földesi Marcell 26 ponttal, 5lepattanóval, 5 kiharcolt faulttal és 8 gólpasszal (38
VAL), Mészáros Máté 26 ponttal, 7 lepattanóval (28 VAL) Gábor Máté 6 ponttal, 8 lepattanóval és 10 gólpasszal (24 VAL) alkottak maradandót. A vendégeknél Mészáros Márton 21 pontja és 6 kiharcolt faultja dicsérhető.

Kéri Péter: - Sérülések, valamint tanulányi elfoglaltságok miatt tartalékos csapattal léptünk pályára és nehezen is kezdtük a meccset rengeteget hibáztunk elsősorban védekezésben. A második
félidőre azonban sikerült rendezni a sorainkat és folyamatosan növelni az előnyünket.
Sipos Ádám: - Tartalékosan érkeztünk Szombathelyre, de az első félidőben sikerült még jól tartottuk magunkat. Ezután azonban egyre több hibával játszottunk és sok könnyű kosarat engedtünk ellenfelünknek. Gratulálok a hazai csapatnak győzelemhez!
Statisztika:http://netcasting.webpont.com/?hun_univn_532

Vissza a főoldalra!


  2018. Február 18.

2018 Február

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
1
1 hír
2
3
4
5
1 hír
6
7
8
9
10
11
12
4 hír
13
14
15
1 hír
16
1 hír
17
1 hír
18
19
20
6 hír
21
22
23
24
1 hír
25
26
1 hír
27
28
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok