Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
A hollandok csak a jövő héten kezdik a felkészülést
0
Az olaszok már lejátszották első edzőmeccsüket

  2018. Szeptember 4.
A hollandok csak a jövő héten kezdik a felkészülést

A holland kosárlabdára specializálódott újságíró, Leon Kersten legfrissebb információja szerint a holland válogatott csupán szeptember 10-én, négy nappal a magyar nemzeti csapat elleni világbajnoki selejtező előtt kezdi meg a közös felkészülést.

A Ziggo Sport szakírója kiemeli, ezidáig többnyire előnyösen alakult az Oranje számára a FIBA versenynaptára, ám ezúttal ez egyáltalán nem mondható el. Addig is a klub nélküli Yannick Franke Leidenben tartja edzésben magát, míg a szintén csapat nélkül tengődő Leon Williams Spanyolországban tréningezik, a válogatott többi tagja pedig a klubcsapatánál jelentkezik edzésre – írja a BB1.hu.

A vb-selejtező második csoportjába három győzelemmel és három vereséggel érkező holland válogatott szeptember 14-én Almerében fogadja Vojvoda Dávidékat, majd három nappal később Litvániába utazik.

 

Az olaszok már lejátszották első edzőmeccsüket

Véget ért az olasz férfi kosárlabda-válogatott felkészülésének első hete. Az „Azzurri” az alig háromezres kisvárosban, Pinzolóban egy edzőmeccsel zárta az etapot, az ellenfél a Serie A rajtjára készülő Cremona volt. Az eredményt nem hozta nyilvánosságra vb-selejtezős riválisunk.

Meo Sacchetti szövetségi kapitány viszont - aki a hétvégére pihenőt adott játékosainak - nem volt elégedett a látottakkal.

- Nem lehetek elégedett, javulnunk kell, játékban is és hozzáállásban is. Ez még akkor is így van, ha ez csak az első edzőmeccsünk volt, és csak a Cremona ellen játszottunk. Nincs túl sok időnk. Hétfőtől folytatjuk a kemény munkát, hogy készek legyünk a bolognai vb-selejtezőre - nyilatkozta a kapitány.

A mieink szeptember 17-én fogadják a debreceni Főnix Csarnokban az olaszokat világbajnoki selejtezőn.


Fotó - fiba.basketball Vissza a főoldalra!


  2018. Szeptember 4.

2018 Szeptember

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
 
 
1
2
3
2 hír
4
1 hír
5
1 hír
6
7
2 hír
8
2 hír
9
1 hír
10
1 hír
11
12
3 hír
13
2 hír
14
5 hír
15
16
2 hír
17
18
19
1 hír
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok