Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Körmend jubilál - legendák a pályán
0
Az OTP-Junior adidas streetball sorozat újabb állomása következik a hétvégén

  2018. Augusztus 8.
Bő negyed százada a Városligetben rendezték az első streetball-t. Az azóta egyre növekvő, s országszerte jelentős népszerűségre szert tevő sorozathoz a második évben már csatlakozott Körmend. A kosárlabdázás ezen vasi fellegvárában azóta nyaranta folyamatosan van streetball, így idén jubilál: a szombati lesz a 25. rendezvény a városban.

A szombati, jubileumi körmendi OTP-Junior adidas streetball az utóbbi években jól "bejáratott" helyszínen, a Szabadság téren zajlik. A szervezők a jeles alkalomra való tekintettel próbálnak egy emlékezetes streetball-t összehozni. A nevezések már érkeznek szép számmal. A városban méltán népszerű a kosárlabda, de a helyi erők mellett más, közeli kosaras fellegvárakból, Zalaegerszegről és Szombathelyről is mennek a rendezvényre csapatok, sőt a jubileumi körmendi streetball osztrák résztvevők jóvoltából nemzetközi rendezvény lesz.

A megszokott kiegészítő programok, az ügyességi viadalok mellett ezúttal egy Sub Bass Monster koncert is színesíti a programot, ám ami igazi csemegének ígérkezik, az a centerpályán a Legendák Tornája lesz. A korábbi helyi kiválóságok, Németh István, Érsek István, Trummer Rudolf és Szájer József mellett a zalaegerszegieket többek között Kis Attila és Gáll Tamás, a Honvédot pedig Judik Béla és Farkas Attila képviseli majd.


Fotó - streetballnet.hu Vissza a főoldalra!


  2018. Augusztus 8.

2018 Augusztus

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
1
2
1 hír
3
4
5
6
2 hír
7
1 hír
8
1 hír
9
10
11
12
13
1 hír
14
15
2 hír
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok