Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Élmény itt lenni!
Beszélgetés Kovács Péterrel

  2017. Szeptember 1.
Ma délután magyar idő szerint 14 órától Horvátország ellen megkezdi szereplését a kolozsvári Európa-bajnokságon a magyar férfi kosárlabda-válogatott. A mieink már kétszer is edzettek a Polyvalent Hallban, a ma délelőtti gyakorlás után Kovács Péterrel beszélgettünk (a horvátok egyébként nagyon magabiztosak, le is mondták a mai edzésüket).

- Azt azért nem mondanám, hogy izgulok, inkább izgatottan várom az Európa-bajnokságot. Szeretnénk továbbjutni, persze tudjuk, hogy a papírforma szerint nem ez a realitás, de titkon azért reméljük, hogy sikerül. Úgy gondolom, jól sikerült a felkészülésünk, egyben van a társaság, úgyhogy bízunk benne, hogy egy jó Eb előtt állunk, ahol sok tapasztalatot szerezhetünk. Szeretnénk ma egy jó meccsel kezdeni a horvátok ellen. A továbbjutás szempontjából a románokat és a cseheket meg kellene vernünk, ellenük talán valamivel nagyobb a sansz, a többiek ellen pedig reálisan az lehet a célunk, hogy egy jó mérkőzést játsszunk. A körülmények abszolút rendben vannak Kolozsváron, nem lehet okunk panaszra, a hotel minden igényt kielégít, a csarnok is szenzációs, látszik, hogy ez egy komoly Európa-bajnokság lesz. Élmény itt lenni.

A labdára azonban többen is panaszkodtak, ahogy arról már mi is írtunk tegnap, 13 ország képviselői levelet írtak a FIBA elnökének, hogy a Molten új fejlesztése nem tapad, túlságosan is csúszik.

- Egy kicsit az anyaga valóban csúszós, főleg ha izzadtság kerül rá, akkor nagyon zavaró tud lenni, könnyen kicsúszik a kézből. Dobásnál, passzolásnál is lehet ennek jelentősége. Volt már jobb labda is - kommentálta Kovács.

A portál végül kíváncsi volt arra is, Kovács Pétert elkíséri-e valaki otthonról a kolozsvári tornára.

- Az ismerősök, barátok, családtagok otthonról szorítanak. A feleségem a kislányunkkal van otthon, úgyhogy ők még nem kelnek útra, de a tévé elől követik az eseményeket.

A FIBA vezetősége egyébként már egyeztetett a résztvevő országok edzőivel a játékvezetői felfogásról, elvárásokról, szabályokról. A mieink most csendespihenőre vonultak, ebéd után érkeznek vissza a csarnokba.


Vissza a főoldalra!


  2017. Szeptember 1.

2017 Szeptember

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
 
1
3 hír
2
1 hír
3
1 hír
4
2 hír
5
1 hír
6
7
1 hír
8
9
10
1 hír
11
12
1 hír
13
2 hír
14
1 hír
15
2 hír
16
17
18
19
20
4 hír
21
22
1 hír
23
1 hír
24
25
3 hír
26
5 hír
27
2 hír
28
2 hír
29
4 hír
30
2 hír
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok