Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Kazanyban a férfi válogatott
Az első ellenfél a házigazda orosz csapat

  2017. Augusztus 11.
Kazany alighanem azért Oroszország egyik legsikeresebb városa, mert itt mindent komolyan vesznek. Rendeztek ők már vizes vébétől kezdve Universiadét is, de egy egyszerű négyes felkészülési kosártornát is ugyanolyan komolyan vesznek. A magyar válogatottat is népviseletbe öltözött gyönyörű hölgyek várták a reptéren, a megszokott kenyérrel, sóval, valamint valamilyen helyi kis édességgel. Aztán egy tökéletesnél is jobb autópályán egészen az ország egyik legjobb szállodájába (legalábbis erről árulkodnak az elmúlt esztendők díjai vitték Vojvodáékat. A Ramada pár hete otthont adott a 2018-as focivébé főpróbájának számító Konföderációs Kupának, ebben a szállodában éppen a német és a portugál csapat lakott. 

Útközben aztán láthattuk a jövőévi focivébé jelképeit, még labdaformájúra nyírt bokrokat is kaptak az egyébként gondozott és gyönyörű parkok.

A város egyébként mindenkinek csalódás, aki a régi szovjet szellemiséget keresi. Persze még itt is vannak régi épületek, de szinte mindegyiken dolgoznak, éppen tatarozzák, festik, s eközben sorra emelkednek ki a földből a modern banképületek, bevásárlóközpontok.

Kazany szépen lassan világvárossá válik, ha nem vált máris azzá. A sportélete is pazar, a helyi focisták mellett a város büszkesége az Unics Kazany kosárlabdacsapata, melynek ultramodern csarnokában rendezik mától a négyes tornát.

Ivkovics Sztojan fiai ma este a bivalyerős oroszokkal találkoznak, délelőtt éppen egymás után edzett a két csapat. Az egyórás átmozgató tréningen igyekeztek megszokni az aréna légkörét Váradiék, akiknek jólesett egy kis mozgás a tegnapi repülőút után.

Célokról, tervekről a ma kazanyi idő szerint 17 órakor (Magyarországon 16 óra) kezdődő meccs előtt talán annyit érdemes tudni, hogy ezúttal a fiataloké lesz a főszerep, a kapitány nagyon kíváncsi többek között Váradi Benedekre, Benke Szilárdra, valamint a felnőttek között ezúttal bemutatkozó Golomán Györgyre is.

Sérült, beteg nincs a csapatban, a körülmények világszínvonalúak, így mindenkinek csak a kosárlabdára kell koncentrálnia. Na meg a kiváló játékosoktól hemzsegő orosz válogatottra, melyre ebéd után igyekszik a szakmai stáb egy kis videózás során felkészíteni a fiúkat.

Link a mérkőzéshez:

www.russiabasket.ru/game/?id=121550&compId=16635&tab=0&db=org&lang=en

 

Vissza a főoldalra!


  2017. Augusztus 11.

2017 Augusztus

h.k.s.c.p.s.v.
 
1
2 hír
2
1 hír
3
3 hír
4
5 hír
5
4 hír
6
4 hír
7
1 hír
8
4 hír
9
5 hír
10
2 hír
11
4 hír
12
5 hír
13
5 hír
14
2 hír
15
1 hír
16
2 hír
17
6 hír
18
1 hír
19
4 hír
20
2 hír
21
2 hír
22
5 hír
23
2 hír
24
1 hír
25
3 hír
26
2 hír
27
28
29
3 hír
30
4 hír
31
3 hír
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok