Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
Megvan a kapitány stábja, holnaptól kaphatók az Eb-jegyek
Eb-sajtótájékoztatót tartott az MKOSZ

  2015. Február 19.
A törökországi ítéletidő megakadályozta, hogy Stefan Svitek az új magyar női szövetségi kapitány megérkezzen a budapesti sajtótájékoztatóra: Isztambulban akkora hó esett, hogy Svitek több járatát is törölték, aki így végül Bécsben landolt és onnan egyenesen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre kellett mennie, hogy elérje a csatlakozását Krakkóba.

A 3 évre kinevezett szövetségi kapitányt telefonon sikerült elérni:

„Sajnálom, hogy nem sikerült megérkeznem Budapestre. Igazi tortúra volt ez az út. Pedig szeretném ha tudnák, hogy mennyire jó érzéseim vannak, várom a közös munkát a lányokkal. Nagy kihívás a hazai Európa-bajnokság, élnünk kell ezzel a lehetőséggel. Fontos, hogy jó hangulat legyen már a felkészülés alatt is. Remélem, hogy a szezon hátralévő részét minden válogatott játékosunk sérülés nélkül tudja befejezni, aztán az edzőtábor alatt olyan munkát végzünk majd, ami megalapozza az Eb-t.”

A sajtótájékoztatón – Svitek távollétében – Szalay Ferenc az MKOSZ elnöke és Bodrogváry Iván a FIBA Europe magyar elnökségi tagja ismertette a sajtó képviselőivel a várható szakmai stábot:

Ivkovicsné Béres Tímea, csapatvezető

Gáll Tamás, edző

Imreh Ajtony, edző

Lukasz Trzaskoma, erőnléti edző

Burdi Szabolcs, gyúró

A játékosok nevéven Horti Dóra és Honti Kata videóüzenetben üdvözölte a régi-új kapitányt, akivel mindkettőjük szerint sikeres lehet a magyar válogatott, hiszen egy felkészült, a nemzetközi kosárlabdában jártas szakemberrel dolgozhatnak együtt, aki ráadásul már ismeri is a magyar játékosok képességeit.

A tervek szerint a kapitány 16 fős keretet jelöl majd ki, amiben 4 fiatal tehetség is helyet kaphat.

Bodrogváry Iván elmondta, hogy holnap, azaz február 20-án kezdődik az Európa-bajnokság jegyértékesítése a www.jegyed.hu weboldalon. Az árak úgy lettek kialakítva, hogy minél többen jöjjenek ki a csarnokokba a nyár magyarországi kosárlabda ünnepére.


Vissza a főoldalra!


  2015. Február 19.

2015 Február

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
 
 
 
1
2 hír
2
3 hír
3
1 hír
4
1 hír
5
4 hír
6
7
1 hír
8
1 hír
9
1 hír
10
2 hír
11
2 hír
12
13
1 hír
14
3 hír
15
1 hír
16
1 hír
17
18
2 hír
19
3 hír
20
6 hír
21
22
1 hír
23
1 hír
24
1 hír
25
2 hír
26
2 hír
27
28
1 hír
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok