Név:
E-mail:
Férfi NB I. A - 2017/2018
KTE-Duna Aszfalt - Atomerõmû SE 64-70 (20-14, 15-18, 13-20,16-18)

Dátum: 2018.02.03. szombat, 18:00Vezette: Tőzsér Dénes, Boros Tamás, Pozsonyi LászlóEllenőr: Farkas ZoltánCsarnok: Messzi István Sportcsarnok

Az eredmény alakulása
Forray Gábor: Gratulálok a Paksnak, de a Kecskemétnek is. Nem a Paks készült fel 3 játékosból, nem ez volt az előnyük. Krisztiánnak meg kell köszönnünk a meccset, mert 3 hete sérülten játszik. Én hálás vagyok neki, hogy így is játszik, ilyen hozzáállással. Méltó partnere voltunk a Paksnak. Ha nekünk is ilyen hosszú kispadunk lenne akkor nem tudtak volna bedarálni. Paks fizikálisan nyert, bedaráltak minket. A maximumot kiadtuk. Köszönöm mindenkinek ezt az estét.

Teo Cizmic: Köszönöm a szurkolóknak, hogy támogatást. A vendég mérkőzések nagyobb erőbedobást igényelnek. Próbáltunk felkészülni Kecskemétből. Három fő játékosra készültünk. Úgy gondolom, hogy ez meg is látszott, de az is, hogy nem volt jó napjuk.

Képek a mérkőzésről:

KTE-Duna Aszfalt
Játékos Pont/háromp. Büntető
 Összesen 0/0 0/0
 
Atomerõmû SE
Játékos Pont/háromp. Büntető
 Összesen 0/0 0/0
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok