Férfi Eb: hasznos információk a szurkolóknak

Férfi Eb: hasznos információk a szurkolóknak

Fontos tudnivalók a kolozsvári kontinenstorna kapcsán


2017.09.03 14:47

 

Fontos tudnivaló a kolozsvári Kosárlabda Európa-bajnokságra igyekvő szurkolóknak!

Tisztelt Szurkolók!

A magyar kosárlabda válogatott az Európa-bajnokság két legfontosabb mérkőzése előtt áll szeptember 4-én Csehország ellen, és 5-én Románia ellen. A nagy érdeklődésre való tekintettel újra elérhetők a magyar szektorokba szóló jegyek Magyarországról az értékesítő jegyiroda internetes felületén (www.eventim.hu).

Emellett a helyszínen, a kolzsvári sportcsarnok melletti futballstadionban a Tex jegypénztárában is lehet vásárolni belépőket, a jegyek csak kontingensenként kerülnek fel. Amennyiben a most elerhető kontingens elfogy, és a helyszini vásárlás függvényében még lesznek elérhető jegyek, újabb jegyeket teszünk elerheto az eventim.hu weboldalon. Ezért érdemes folyamatosan figyelni az aktuális jegykészleteket! Felhivjuk a valogatott szurkolóinak figyelmét, hogy a csarnok épületében lévő Ticket Office-ban nem, csak a fenti csatornákon lehet jegyet váltani a magyar szektorokba!

Bővebb információt az info@tex.hu vagy a +36 30 5050-666-os telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.​

Egyéb információk

A csarnokban lévő Fiba Shopot az egyetlen meccsre jegyet váltók nem fogják tudni meglátogatni, mivel az a csarnoknak egy olyan részén található, ahová nekik nincs bejárásuk.
Erre a daypasst vagy tounament passt vásárolók számára lesz lehetőség.

Jegyek

Az egyetlen meccsre belépőt vásárló magyaroknak minden mérkőzés után el kell hagyniuk a csarnokot majd újra belépni, persze csak akkor, ha van jegyük a következő meccsekre. Minderre 45 perc áll rendelkezésre

Kérjük a szurkolókat, hogy jegyeikre a rendezvény teljes ideje alatt ügyeljenek, és ha több jegyük van, nézzék meg jól, melyiket adják át kezelésre. A pályarendszabályokat nagy táblákon kitettél magyarul is, kiemelten figyeljünk arra, hogy például az előzetesen nem engedélyeztetett dobokat, nem megfelelő molinókat, ételt, italt nem fogják megőrizni, majd a mérkőzés végén visszaadni. Aki ilyennel érkezik, azt nem engedik be, amíg az illető azt vagy kidobja, vagy visszaviszi a kocsijához/szállodájába. 

Még minden magyar mérkőzésre kapható jegy Kolozsváron a sportcsarnok oldalában lévő TEX magyar pénztárában. Azok a szurkolók, akik a magyar táborral közösen szeretnék biztatni a csapatot, mindenképpen ezt a pénztárt használják, mert csak itt kaphatnak a magyar szektorokba szóló belépőt.

Komoly problémák voltak a közterületi alkoholfogyasztás miatt néhány magyar drukkernek, ugyanis a romániai szabályok szerint a rendőrök nagyon szigorúan veszik, ha alkoholtartalmú italt kortyolgat mondjuk a csarnok előtt. Ilyenkor az illetőt előállítják, tehát érdemes erre odafigyelni, ha nem szeretné valaki a mérkőzést a hivatalos eljárással eltölteni a szurkolás helyett.​

 A jegyekre jogosító utalványokat augusztus 30-án 16 óráig lehet megvásárolni az eventim.hu oldalon és a jegyirodákban.

Az utalványokat a helyszín szomszédságában lévő stadion egyik jegypénztárában tudják az utalványok tulajdonosai személyesen érvényes belépőre cserélni, akár a szünnapokon is.

Az iroda nyitva tartása a következő:

09.01. 10-20:30

09.02. 12-20:30

09.03. 16-20:00

09.04. 12-20:00

09.05. 12-21:00

09.06. 16-20:00

09.07. 12-20:00

Az alábbi dokumentumokban további információkat és fontos tudnivalókat olvashatnak a helyszínre látogató kedves szurkolók:


 


 

Megosztás:
A SZAKMAI STÁB
IVKOVIC Stojan

VEZETŐEDZŐ

PÓR Péter

EDZŐ

FORRAY Gábor

EDZŐ

MILJKOVIC Goran

EDZŐ

Dr. Téglássy György

KERETORVOS

HERMANN János

GYÚRÓ

HORVÁTH Péter

CSAPATVEZETŐ

PLÉZER Gábor

TECHNIKAI VEZETŐ

288
kosárlabdázó
24
válogatott
5
helyszín
1
bajnok
Fiba EuroBasket Women