Streetball Oroszlányban

Streetball Oroszlányban

Az időjárás kegyeibe fogadta a résztvevőket


2017.07.03 02:34

A hajnali esőzés miatt aggódtak a szervezők, hogy csarnokba kell vinni a szombati oroszlányi OTP Junior adidas streetball rendezvényt, de úgy fél 7-től az időjárás kegyeibe fogadta a rendezvényt, így a résztvevők megúszták szárazon.

Nagyon kitettek magukért a helyi szervezők, hiszen a helyi kosaras utánpótlás mozgósításának is köszönhetően, rengeteg, összesen 96 csapat nevezett, a kenguru kategóriában 19. Persze érkeztek csapatok a fővárosból s távolabbról is, Paksról, Kaposvárról, volt Révkomáromból is csapat. Amikor a nem helyi együttesek befutottak, mint kiderült, sok helyről szakadó esőben indultak, s emiatt kissé elbizonytalanodtak, útra keljenek-e - de Oroszlányt a streetball idejére elkerülte az eső.

A rendezvény nagy része ideális időben, felhős égbolt és 26-28 fokos hőmérséklet mellett zajlott. Kora délután pedig kisütött a nap, így a végső küzdelmek már szikrázó napsütésben zajlottak. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is sok - szám szerint 10 - csapat indult el a VIP-tornán, volt csapatuk a város labdarúgóinak, indítottak egy egységet a kosárklub edzői, a rendőrség és az önkormányzat is nevezett.

Színvonalas volt a zsákoló viadal, a dobóversenyeket eddigi hagyományoknak megfelelően a régi kiscsarnokban tartották meg. A rendezvényt a helyi zumba csoport előadása és a Face Team akrobatikus bemutatója tette még látványosabbá.

Most három hát szünet következik, a jubileumi 25. évad következő rendezvényére július 22-én Zánkán kerül sor, nevezni 20-ig lehet a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.

Fotók: Streetball Challenge Hungary Facebook

Megosztás:
A SZAKMAI STÁB
IVKOVIC Stojan

VEZETŐEDZŐ

PÓR Péter

EDZŐ

FORRAY Gábor

EDZŐ

MILJKOVIC Goran

EDZŐ

Dr. Téglássy György

KERETORVOS

HERMANN János

GYÚRÓ

HORVÁTH Péter

CSAPATVEZETŐ

PLÉZER Gábor

TECHNIKAI VEZETŐ

288
kosárlabdázó
24
válogatott
5
helyszín
1
bajnok
Fiba EuroBasket Women