Név:
E-mail:
 FIBA EUROBASKET 2017 - KOLOZSVÁR
Jegyértékesítés
  2017. Május 4.

 
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/fiba-eurobasket2017-cluj-napoca-sala-polivalenta-456933/event.html


A jegykiválasztás során kérem a következő lépéseket kövesse:

1. A rendezvény kiválasztása után kattintson a az "Interaktív ülésrend kiválasztása" fülre.

2. Ezután ki kell választani a semleges mérkőzést, amelyet meg szeretne még nézni (színes négyzetes mező) a csomagban lévő magyar  mérkőzéseken kívül.

3. Ezután tudja kiválasztani az Önnek megfelelő csomagot (platina, arany, ezüst)


4. A vásárlás során kötelezően meg kell adnia a következő adatokat: NÉV, SZÜLETÉSI DÁTUM, ÁLLAMPOLGÁRSÁG, E-MAIL CÍM, TELEFONSZÁM. A vásárlás addig nem folytatható, amíg ezeket az adatokat nem írja be a feladott kötelező mezőkbe.


Kizárólag az utalványon szereplő személy  jogosult arra, hogy az utalványon szereplő mérkőzés eredeti belépőjegyét személyesen átvegye, a rendezvény helyszínén vagy az erre kijelölt helyen.

A helyszínen történő utalvány beváltásának pontos időpontját és helyét az MKOSZ a hivatalos csatornáin fogja kommunikálni (www.mkosz.hu), valamint a Vevőszolgálat (info@tex.hu, 0036 305080 999) tud felvilágosítást adni.

A jegy átvételekor ellenőrizni fogják a jegy átvevőjének  személyazonosságát. Az utalvány jogosultja a szervező pályarendszabályait magára nézve kötelezőnek fogadja el.

A FIBA 2017 csak a fenti szabályokat betartó szurkolók részére teszi lehetővé a belépést. A jegyértékesítési protokoll vagy a FIBA rendszabályainak nem ismerete, vagy megszegése miatt bekövetkezett kárért az MKOSZ nem vállal felelősséget!

Kérjük, vigyázzon utalványára, mert személyes adatokat tartalmaz.

Az adatkezelési tájékoztató és pályarendszabályokat  a következő linken tudja elolvasni: http://www.eventim.hu/hu/hirek/2017/04/eurobasket-2017-640809.html

A belépők a csarnok meghatározott, a magyar szurkolóknak fentartott szeztoraiba érvényesek a következők szerint:

1. A Románia elleni mérkőzésen

2. A magyar válogatott egyéb mérkőzésein  

3. Minden egyéb mérkőzésen

  2017. Május 4.


Adatkezelési tájékoztató
  2017. Március 16.
Csatolt dokumentumok:  2017. Március 16.


További hírek
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok